• 26 Απριλίου 2024,

Κώστας Ανυφαντάκης: « Έχουμε πράγματα στο μυαλό μας, θα εξαρτηθούν από τα οικονομικά δεδομένα»

 Κώστας Ανυφαντάκης: « Έχουμε πράγματα στο μυαλό μας, θα εξαρτηθούν από τα οικονομικά δεδομένα»

Δηλώσεις για τη χθεσινή ήττα του ΑΟΚ στον Ορφέα Ξάνθης αλλά και για την επόμενη μέρα έκανε στο proininews ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης.

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Η άποψη σας για το ματς με τον Ορφέα Ξάνθης. Τι έφταιξε και έχασε ο ΑΟΚ;

Απάντηση: Ηταν ένα παιχνίδι δύσκολο βάση και των συνθηκών που επικρατούσαν.

Εμείς είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και στα 90 λεπτά αλλά δυστυχώς το παιχνίδι χάθηκε στη διαχείριση του. Ηταν οι στιγμές όπου εκεί έχουμε μεγάλο πρόβλημα.

Ερώτηση: Ο ΑΟΚ είχε την υπεροχή αλλά δεν έχασε κλασσικές ευκαιρίες.

Απάντηση: Ναι, είναι αυτό που είπα για τη διαχείριση. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, ξεκάθαρη υπεροχή, ξεκάθαροι οι χώροι που δημιουργήσαμε με προϋποθέσεις αλλά δυστυχώς δε διαβάσαμε καλά το παιχνίδι. Δεν είχαμε αρκετές τελικές ενώ υπήρχαν πολλές προϋποθέσεις. Υπάρχει η απειρία, είναι μια ομάδα νέα που αναπτύσσεται, μεγαλώνει αλλά δυστυχώς  η αποτίμηση μας από το ματς στην Ξάνθη αλλά και στα περισσότερα φετινά είναι ότι η προσέγγιση μας μπορεί να είναι πολύ καλή αλλά δεν υπάρχει η σωστή διαχείριση σε μικρές στιγμές του παιχνιδιού τόσο στη άμυνα όσο και στην επίθεση.

Ερώτηση: Υπάρχει απογοήτευση στην ομάδα μετά από αυτή την ήττα;

Απάντηση:  Προσωπικά δεν είμαι απογοητευμένος.  Απογοητεύεσαι όταν δεν πιστεύεις σε κάτι. Αυτή η ομάδα   είναι μια νέα ομάδα που εξελίσσεται και προσπαθεί παράλληλα με το στόχο της που είναι να καταφέρει την πρωτιά στον όμιλο της.  Προσπάθεια, δεν υπάρχει απογοήτευση.

Ερώτηση: Θέλει υπομονή;

Απάντηση:  Πρέπει να δουλεύουμε συνέχεια στο γήπεδο ώστε να μπορέσουμε με την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνουν όλοι στην ομάδα, οι συνεργάτες μου, οι ποδοσφαιριστές, να πάρουμε τα αποτελέσματα που χρειάζονται. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η προσπάθεια που έχει ποιότητα θα φέρει αποτελέσματα στο μέλλον.

Ερώτηση: Τι θα ζητήσει ο Κώστας Ανυφαντάκης από τη διοίκηση στη διακοπή του πρωταθλήματος;

Απάντηση:   Αυτό που θα ζητήσω θα το πω στη διοίκηση. Εχουμε προγραμματισμένη συνάντηση. Το καλό,  το θετικό για μένα είναι ότι αυτή η ομάδα χτίζει ταυτότητα, έχει δουλέψει πολύ.

Πραγματικά πιστεύω ότι με λίγες προσθήκες θα βελτιώσει πολύ την εικόνα της αλλά και τη διαχείριση των παιχνιδιών. Θα μιλήσουμε με τους ανθρώπους της διοίκησης για να δούμε τις δυνατότητες που υπάρχουν. Είναι δύσκολα τα πράγματα και οικονομικά δεν έχουμε τη δυνατότητα. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια και είμαστε η μοναδική ομάδα με το μικρότερο μπάτζετ σε όλους τους ομίλους που μπορεί να έχει υψηλές βλέψεις.

Θα δρομολογήσουμε πράγματα που έχουμε στο μυαλό μας. Έχουμε πράγματα στο μυαλό μας αλλά πρέπει να δούμε τις δυνατότητες μας.

Ερώτηση: Το μήνυμα του κόουτς στον  κόσμο που ήρθε με τη βροχή στην Ξάνθη και έφυγε στεναχωρημένος;

Απάντηση:  Εχουμε μεγάλο σεβασμό στον κόσμο που μας ακολουθάει. Στεναχωριούνται πάρα πολύ οι ποδοσφαιριστές μας γιατί γίνεται μεγάλη προσπάθεια.

Ο κόσμος πρέπει να κατανοήσει ότι αυτή η ομάδα πραγματικά αξίζει τη στήριξη.  Ευχαριστούμε τους ανθρώπους που έρχονται.

 

 

Διαβάστε επίσης