• 19 Μαΐου 2024,

Κώστας Ανυφαντάκης στους 93,7 : «Τιμή μου που είμαι προπονητής στον ΑΟΚ»

 Κώστας Ανυφαντάκης στους 93,7 : «Τιμή μου που είμαι προπονητής στον ΑΟΚ»

Δηλώσεις στους 93,7 έκανε ο Κώστας Ανυφαντάκης για το χθεσινό παιχνίδι με το Νέστο αλλά και την επόμενη μέρα στο στρατόπεδο του ΑΟΚ.

Ρωτήθηκε αν έχει κάνει κάποια συζήτηση με τη διοίκηση της ομάδας για το αύριο και απάντησε έως εξής:

« Εμείς πρέπει να έχουμε το μυαλό μας πως θα τελειώσουμε καλύτερα το πρωτάθλημα. Αυτή η προσπάθεια να μην πάει χαμένη. Αυτή η βάση για τα επόμενα χρόνια είναι σημαντική. Δεν έχουμε κάνει συζήτηση με τη διοίκηση. Γνωρίζεται ότι στον ΑΟΚ αλλάζουν σχεδόν κάθε χρόνο οι διοικήσεις. Η αποτίμηση θα γίνει στο τέλος της χρονιάς.  Εχει πάρα πολύ θετικά πράγματα αυτή η χρονιά. Ο στόχος να φύγει ο ΑΟΚ από αυτή την κατηγορία είναι εφικτός αν και πρέπει να επιλέξεις το δρόμο που θα πας.  Είναι δύσκολα τα πράγματα. Υπάρχει πάντως μια βάση καλή για την επόμενη χρονιά. Μην ξεχνάτε ότι το καλοκαίρι ξεκινήσαμε με 3-4 παιδιά. Προσπαθούμε πάρα πολύ με υπομονή από μένα και τους συνεργάτες μου.  Επίσης υπήρχε η βούληση να έρθουμε σε μια δύσκολη κατάσταση για τον ΑΟΚ.  Η κατάσταση το καλοκαίρι ήταν γνωστή με λίγα παιδιά στο ρόστερ και ελάχιστα χρήματα. Ήρθαμε να δουλέψουμε γιατί το πιστεύουμε πάρα πολύ αυτά το πράγμα. Μου αρέσει το κομμάτι να δημιουργήσω ομάδα. Το θέμα είναι το συνδυάσεις στο να φύγει ο ΑΟΚ από αυτή την κατηγορία.

Για μένα είναι μεγάλη τιμή που δουλεύω στον ΑΟΚ που τον θεωρώ πολύ μεγάλη ομάδα.  Δουλεύουμε πολύ εγώ και οι συνεργάτες μου.

Υπήρξαν θυσίες τα προηγούμενα από ανθρώπους που τους σέβομαι σε πολύ μεγάλο βαθμό. Δόθηκαν πολλά χρήματα αλλά δυστυχώς δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στο ποδόσφαιρο χτίζονται οι ομάδες αρκεί να υπάρχει υπομονή.

Θεωρώ ότι ο ΑΟΚ είναι στο σωστό δρόμο όσο και να ακούγεται λίγο πικρό που δεν καταφέρνουμε να φύγουμε από τη Γ` Εθνική.  Είναι στο σωστό δρόμο να ανέβει στο άμεσο μέλλον».

 

Διαβάστε επίσης