Κώστας Ανυφαντάκης στους 93,7: « Ο ΑΟΚ μπορεί να «πατήσει» σε αυτά τα παιδιά»

 Κώστας Ανυφαντάκης στους 93,7: « Ο ΑΟΚ μπορεί να «πατήσει» σε αυτά τα παιδιά»

Δηλώσεις για τη νίκη του ΑΟΚ με τον Μ. Α Ξηροποτάμου έκανε στους 93,7 ο προπονητής  Κώστας Ανυφαντάκης. Παράλληλα έκανε και μια μικρή αποτίμηση για το πρωτάθλημα όσον αφορά τη δική του ομάδα.

Ερώτηση: Πως ήταν το ματς με τον Μ. Α Ξηροποτάμου;

Απάντηση: Μπήκαμε πάρα πολύ καλά, προσέξαμε την άμυνα μας, πετύχαμε δυο γκολ, είχαμε πολλές χαμένες ευκαιρίες.   Το κυριότερο ότι δείξαμε σοβαρότητα. Είχαμε πει ότι πρέπει να κλείσουμε νικηφόρα τη χρονιά γιατί είμαστε Καβάλα και πρέπει όπου και να παίζουμε να κερδίζουμε.  Τα παιδιά ανταποκριθήκανε, ήταν αρκετά καλοί.  Το παιχνίδι ήταν χωρίς άγχος αλλά εμείς είμαστε αναγκασμένοι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι.

Υπάρχει το κίνητρο της νίκης από την αρχή μέχρι το τέλος.   Μεγαλώσανε πάρα πολύ τα νέα παιδιά της ομάδας μέσα από αυτό.

Ερώτηση: Η 3η θέση στο πρωτάθλημα μας αφήνει λίγο η πολύ πικραμένους;

Απάντηση:   Η αποτίμηση η δικιά μας επικεντρώνεται σε πάρα πολλά σημεία.  Ξεκινήσαμε με τρεις παίκτες το περασμένο καλοκαίρι ενώ ήμασταν  η πιο μικρή σε μέσο όρο ηλικίας ομάδα του πρωταθλήματος.  Σίγουρα ήμασταν ανταγωνιστικοί. Κέρδος μεγάλο  των παιδιά που έπαιξαν και έδειξαν ότι η ομάδα μπορεί να πατήσει πάνω τους.  Σίγουρα ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα και να βάλει την ταμπέλα που θέλει αυτός.

Δεν υπήρχε στην αρχή ο στόχος του πρωταθλήματος γιατί ήμασταν αναγκασμένοι να φτιάξουμε μια ομάδα από το μηδέν. Στην πορεία όμως πρωταγωνιστήσαμε αλλά δεν φτάσαμε στην πρώτη θέση.  Μπορεί ο ΑΟΚ να «πατήσει» όμως σε αυτή την ομάδα και να πάει ψηλότερα στη νέα χρονιά.

Ερώτηση: Η επόμενη μέρα λέει Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας. 

Απάντηση: Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον κ. Σωτήρη Δεληκάρη που μας κρατάει στο γήπεδο και στο κύπελλο. Θα κάνουμε προπονήσεις Μ. Δευτέρα και Μ. Τρίτη, μετά θα λείψουν τα παιδιά για περίπου μια εβδομάδα με ατομικό πρόγραμμα. Θα επιστρέψουμε για το Κύπελλο και όσο μας πάει. Για ένα μήνα κια παραπάνω θα είμαστε μέσα στο γήπεδο. Δε θα ήταν καλό από 1 Απριλίου να είχαμε φύγει. Θα ήταν πολύ δύσκολο για την ομάδα και τους παίκτες.

Τ. Π

 

Διαβάστε επίσης