• 23 Απριλίου 2024,

Κώστας Κουνάκος: Ο Θ. Μουριάδης έπρεπε να έχει συναντήσει ήδη τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης

 Κώστας Κουνάκος: Ο Θ. Μουριάδης έπρεπε να έχει συναντήσει ήδη τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης

Παρά το ότι βρίσκεται σε σύντομες Καλοκαιρινές διακοπές, ο νέος δημοτικός σύμβουλος Καβάλας Κώστας Κουνάκος παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στην πόλη και το νομό Καβάλας.

Ήταν και παραμένει ένας ενεργός πολίτης, ο οποίος θα εμπλακεί περισσότερο με τα κοινά από την 1η Σεπτεμβρίου και μετά. Ως μέλος του νέου δημοτικού συμβουλίου Καβάλας.

Ο Κώστας Κουνάκος χαρακτήρισε ως ιδιαίτερα μεγάλο πρόβλημα αυτό που δημιουργήθηκε από το έργο των οπτικών ινών με αποτέλεσμα δύο τουλάχιστον ημέρες να είναι χωρίς επικοινωνία οις υπηρεσίες του Διοικητηρίου.

Παραδέχτηκε ότι οι νέοι δήμαρχοι δεν πρέπει να περιμένουν τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να αναλάβουν τα καθήκοντά τους αφού όπως σημείωσε είναι προτιμότερο να επανέλθει η διαδικασία όπως ήταν. Δηλαδή οι εκλογές στους δήμους να γίνονται φθινόπωρο, οι νέες διοικήσεις να αναλαμβάνουν καθήκοντα από την 1η του νέου έτους. Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχουν οι δηλώσεις του Κώστα Κουνάκου για αυτά που κατά τη γνώμη του έπρεπε να κάνει και δεν έκανε ως τώρα ο νέος δήμαρχος κ. Θόδωρος Μουριάδης.

Χθες ο κ. Κουνάκος είπε στην Πρωινή μεταξύ των άλλων: «Παρακολουθώ τις εξελίξεις στην πόλη της Καβάλας και καταλαβαίνω ότι ο νέος δήμαρχος ενημερώνεται. Θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να έχει ήδη συναντήσει όλους τους άλλους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης. Πρέπει η συνεργασία να αρχίσει από τώρα. Δεν ξέρω γιατί δεν έγινε αυτό.

Κάποιοι συνεργάτες του κ. Μουριάδη λένε διάφορα σε συνεντεύξεις τους. Κάποιες φορές μου φαίνεται ότι τα λόγια τους ξεπερνούν ακόμη και το νέο Δήμαρχο.

Επιτέλους πρέπει να συντονιστούμε. Μεταξύ των άλλων πρέπει να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία που μας δίνει για την υπόθεση του στρατοπέδου «Ασημακοπούλου» η υπουργοποίηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Σε αυτήν την προετοιμασία για τη νέα διοίκηση του δήμου υπάρχουν και κάποιοι καλοθελητές. Λένε διάφορα. Υποψιάζομαι ότι κάποια από αυτά μπορεί και να μην ανταποκρίνονται στην αλήθεια».

 

 

Διαβάστε επίσης