Κουνάκος – Ιωσηφίδου για τα οικονομικά δήμου-επιχειρήσεων

 Κουνάκος – Ιωσηφίδου για τα οικονομικά δήμου-επιχειρήσεων

Τα οικονομικά θέματα του Δήμου Καβάλας όπως συζητήθηκαν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας απασχόλησαν τη ραδιοφωνική εκπομπή της ΠΡΩΙΝΗΣ. Ο πρώην αντιδήμαρχος και υποψήφιος με το συνδυασμό «Ο τόπος της ζωής μας» Κώστας Κουνάκος δήλωσε ότι συμβαίνουν τραγελαφικά γεγονότα σχετικά με τα οικονομικά του δήμου.

Για τον έκτακτο έλεγχο που διενεργήθηκε από ορκωτούς ελεγκτές ο κ. Κουνάκος σημείωσε: «Έπρεπε να κλείσουν ταυτόχρονα όλα τα ταμεία. Αφού τα ταμεία του δήμου, της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, της ΔΕΥΑΚ έχουν σχέση μεταξύ τους. Έπρεπε να γίνουν ταυτόχρονοι έλεγχοι σε όλα τα ταμεία. Μιλώ ως Κώστας Κουνάκος και όχι ως εκπρόσωπος της παράταξης Παπαδόπουλου. Θυμίζω ότι δεν έχουμε απολογισμό του 2017 και του 2018 των δημοτικών επιχειρήσεων και του δήμου. Πλέον δεν μπορούμε να υποσχεθούμε τίποτε στους Καβαλιώτες για το τι θα βρούμε την επόμενη των εκλογών. Από τον έλεγχο που διεξάγω εγώ, διαπιστώνω ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά».

Στη συνέχεια η Αναστασία Ιωσηφίδου χαρακτήρισε ως λυπηρό γεγονός την ανώνυμη καταγγελία στον εισαγγελέα για υποτιθέμενο έλλειμμα στα οικονομικά του Δήμου Καβάλας. Η κ. Ιωσηφίδου συμπλήρωσε: «Αυτή η ανώνυμη καταγγελία έχει σίγουρα κατατεθεί από κάποιον εκπρόσωπο της αντιπολίτευσης. Για τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ έχουν ελεγχθεί όλες οι χρονιές έως και το 2017 ενώ μόλις χθες αποφασίσαμε τους ορκωτούς οι οποίοι θα κάνουν τον έλεγχο για το 2018. Όλα είναι άψογα στο ταμείο του δήμου και της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ».

Διαβάστε επίσης