Κριτική Ευσταθιάδη στην διοίκηση της ΕΠΣΚ

 Κριτική Ευσταθιάδη στην διοίκηση της ΕΠΣΚ
Αφού για δύο συνεχόμενα σαββατοκύριακα ανέβαλαν την έναρξη των παιδικών πρωταθλημάτων και την πρώτη αγωνιστική του   Κ-16 την μετέτρεψαν σε φιλικά την τελευταία ώρα, την Κυριακή 15/10/2017 η Ένωση διοργάνωσε ταυτόχρονα δύο τουρνουά για ηλικίες  Κ8 & Κ10 σε δύο διαφορετικά γήπεδα. Συμμετείχαν από έξι ομάδες σε κάθε κατηγορία.
Από τις έξι ομάδες παρουσιάστηκαν οι τρεις γιατί οι υπόλοιπες  δεν είχαν ενημερωθεί εγκαίρως για τη συμμετοχή τους. Και το τραγικό, ο σχεδιασμός προέβλεπε 120 αγωνιστικά λεπτά σε δυόμιση ώρες για παιδιά δέκα και οκτώ ετών. Άραγε ποιος επιστήμονας της επιτροπής υποδομών το σκέφτηκε αυτό;
Την ίδια ώρα που η ανοργανωσιά κατέστρεφε ότι καλό είχε δημιουργηθεί τα προηγούμενα χρόνια στις υποδομές ο πρόεδρος και ο ταμίας της ένωσης έβγαιναν φωτογραφίες στο νησί της Θάσου. Στις φώτο και στα facebook τα πάτε καλά, στο δια ταύτα τι γίνεται; Η προχειρότητα, σας χαρακτηρίζει.
Τελευταία στιγμή άλλαξε η προκήρυξη των πρωταθλημάτων και το Κ-16 το κάνατε Κ17 ή μήπως και Κ18 αν έτσι βολεύει κάποιους αύριο; Δεν υπάρχει ούτε αρχή ούτε τέλος στο πιο ευαίσθητο κομμάτι του ποδοσφαίρου.
Οι υποδομές κύριοι δεν προσφέρονται για παραταξιακά και παιχνίδια εξουσίας, οι υποδομές θέλουν δουλειά αθόρυβη και ουσιαστική με πλάνο και φιλοσοφία, ότι δεν έχετε εσείς  δηλαδή.

Διαβάστε επίσης