Κυριακή και Δευτέρα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ-16 στην Ελευθερούπολη 

 Κυριακή και Δευτέρα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ-16 στην Ελευθερούπολη 

Το Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης φοράει τα καλά του και φιλοξενεί τους πρώτους μεγάλους αγώνες κλασσικού αθλητισμού.

Το Πανελλήνιο Κ-16 (1ος όμιλος) διεξάγεται 27-28 Ιουνίου στην πρωτεύουσα του Δήμου Παγγαίου ενώ παράλληλα την Κυριακή στις 17.00  θα γίνουν και τα εγκαίνια του ελαστικού  τάπητα 8 διαδρομών παρουσία του Υπουργού Εθνικής Αμύνης Νίκου Παναγιωτόπουλου και της Προέδρου του ΣΕΓΑΣ Σοφίας Σακοράφα.

Στο στάδιο έχουν γίνει πολλές εργασίες το τελευταίο χρονικό διάστημα και υπάρχει θεαματική βελτίωση των εγκαταστάσεων προς το καλύτερο.

Στους αγώνες συμμετέχουν και οι σύλλογοι κλασσικού αθλητισμού του νομού Καβάλας: ΟΚΑΚ, ΑΟΚ, ΟΚΑΦ και ΑΟ Χρυσούπολης. Μάλιστα υπάρχουν πολλές ελπίδες διάκρισης από τους αθλητές και αθλήτριες των συλλόγων μας.

Οι αγώνες Κ-16 της Ελευθερούπολης θα έχουν και διαδικτυακή μετάδοση από το κανάλι του Δήμου Παγγαίου στο YouTube. Για πρώτη φορά αγώνες αυτής της κατηγορίας μεταδίδονται ζωντανά.

Το κοινό θα εισέρχεται στο στάδιο μετά από έλεγχο που θα γίνεται στην είσοδο, προκειμένου να τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Βασικές προϋποθέσεις για την είσοδο των θεατών θα είναι η ολοκλήρωση προ τουλάχιστον 14 ημερών τον εμβολιασμό COVID-19 και να επιδεικνύουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή να έχουν διαγνωσθεί αρνητικοί σε έλεγχο selftest εντός 24 ωρών πριν την προγραμματισμένη ώρα του αγώνα.

Η διάγνωση με selftest αποδεικνύεται με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης που εκδίδεται από την πλατφόρμα selftesting.gov.gr. Ακόμη για όσους φιλάθλους έχουν νοσήσει, να επιδεικνύουν πιστοποιητικό νόσησης που έχει ισχύ για χρονικό διάστημα από δυο έως εννέα μήνες μετά τη νόσηση, το οποίο εκδίδεται με την παρέλευση 30 ημερών από τον πρώτο θετικό έλεγχο.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων που θέλουν να παρακολουθήσουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ-16 της Ελευθερούπολης, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ την Κυριακή 27 Ιουνίου και τη Δευτέρα 28 Ιουνίου από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, μπροστά στην είσοδο του Δημαρχείου Ελευθερούπολης, θα πραγματοποιεί δωρεάν rapid test.

Διαβάστε επίσης