• 19 Απριλίου 2024,

Κυριάκος Κετσιεμενίδης: « Απαγορεύεται η λέξη πρωτάθλημα στο στρατόπεδο του Νέστου»

 Κυριάκος Κετσιεμενίδης: « Απαγορεύεται η λέξη πρωτάθλημα στο στρατόπεδο του Νέστου»

Δηλώσεις για  το ματς με τον Πανσερραϊκό έκανε στο  «γκολ που δεν μέτρησε» του ραδιοφώνου της Πρωινής έκανε στους 93,7 ο προπονητής του Νέστου Χρυσούπολης, Κυριάκος Κετσιεμενίδης. Αναλυτικά.

Ερώτηση: Ποια είναι η άποψη σας για το ματς με τον Πανσερραϊκό; Δίκαιη η νίκη;

Απάντηση: Ηταν ένα ματς σε πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα έδειξε από το πρώτο λεπτό ότι είναι αποφασισμένη να πάρει το παιχνίδι. Κάναμε το καλύτερο μας ματς έως τώρα. Είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία, μπαίναμε πρώτοι στις φάσεις, ήμασταν κοντά στις γραμμές μας.  Προσέχαμε τον άξονα όπου κυρίως είναι η δύναμη του Πανσερραϊκού.   Τα παιδιά ήταν αρκετά διαβασμένα και αυτό φάνηκε στο αποτέλεσμα. Ο Νέστος έχει πολύ μεγάλο μέταλλο.

Δεχθήκαμε γκολ στο τελευταίο λεπτό του Α` μέρους και σίγουρα η ψυχολογία πηγαίνει στην ομάδα που το πετυχαίνει αλλά στα αποδυτήρια δεν ασχολήθηκε κανένας με το γεγονός ότι ισοφαριστήκαμε.  Κοιτούσαμε τρόπους για το πώς θα πάρουμε το παιχνίδι. Αυτό είναι πολύ σημαντικό.  Η ομάδα είναι δεμένη και βγάζει αντίδραση.

Ερώτηση:  Είναι η μεγαλύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για το Νέστο η προηγείται αυτή με τον ΑΟΚ;

Απάντηση: Κοιτάξτε είναι με τον ΑΟΚ γιατί ήρθε με μεγάλη ανατροπή. Η Καβάλα και ο Πανσερραϊκός είναι οι δυο ποιο ιστορικές ομάδες της κατηγορίας. Όποιος κάνει νίκη με αυτές τις ομάδες, σίγουρα θεωρείται σημαντική.

Ερώτηση: Μέχρι που μπορεί να φτάσει ο φετινός Νέστος;

Απάντηση: Τώρα έχουμε μια πολύ καλή ψυχολογία.  Η διάθεση και το κλίμα επίσης είναι σε πολύ σπουδαίο βαθμό.

Το καλό κλίμα πρέπει να διατηρηθεί.   Σίγουρα πρέπει να διαχειριστείς την ένταση που υπάρχει σε αυτές τις ομάδες αλλά αυτή πρέπει να αφορά το καλό του συνόλου.  Ο Νέστος δεν ξέρω που θα φτάσει αλλά εμείς κοιτάζουμε να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Απαγορεύεται η λέξη πρωτάθλημα , απαγορεύεται η λέξη πρωταθλητισμός. Θέλω χαμηλά τον πήχη, δεν υπάρχει λόγος να φορτωθούν με άγχος και πίεση οι ποδοσφαιριστές. Κανένας απολύτως λόγος.

Ερώτηση:  Ήρθε ο κόσμος στο γήπεδο των Σερρών, σας βοήθησε;

Απάντηση: Ναι δεν το συζητάμε και τον ευχαριστούμε.  Το χάρηκε πολύ.   Με εντυπωσίασε η παρουσία του. Ακολουθεί ο κόσμος της Χρυσούπολης και αυτό είναι πολύ όμορφο. Δείχνει ότι τους φέρνουμε στο γήπεδο, τους φέρνει στο γήπεδο η προσωπικότητα της ομάδας.

Φυσικά και τα αποτελέσματα. Εχουμε ξαναζεστάνει τον κόσμο και αυτό είναι πολύ ευχάριστο.

 

Διαβάστε επίσης