• 5 Μαΐου 2024,

Κυριάκος Κετσιεμενίδης: «  Ευχαριστηθήκαμε το ταξίδι, τεράστιο πλεονέκτημα η Καβάλα για την πρώτη θέση»

 Κυριάκος Κετσιεμενίδης: «  Ευχαριστηθήκαμε το ταξίδι, τεράστιο πλεονέκτημα η Καβάλα για την πρώτη θέση»

Δηλώσεις στους 93,7 έκανε ο προπονητής του Νέστου Κυριάκος Κετσιεμενίδης για το παιχνίδι της ομάδας του με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Ποια είναι η άποψη σου για το ματς με το Παραλίμνιο, όπου στο τέλος μάλλον κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη.

Απάντηση:  Κάναμε την προσπάθεια μας σαν ομάδα.  Με το Παραλίμνιο κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Τα πόδια των ποδοσφαιριστών όταν έχουν στο μυαλό τους ένα αποτέλεσμα είναι βαριά.  Συγχαρητήρια πολλά στους ποδοσφαιριστές μου. Κάνανε μεγάλη προσπάθεια όλο το χρόνο. Μεγάλη προσπάθεια έκανε και η διοίκηση. Πολύ μεγάλη.  Δεν έχω να προσάψω τίποτα σε κανέναν. Όταν δέχεσαι γκολ στο 96` από τερματοφύλακα σίγουρα πονάει. Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο, αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Πρέπει να καθαρίσουμε το μυαλό μας. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μέχρι τέλος.  Πλέον η Καβάλα έχει τεράστιο πλεονέκτημα για την πρώτη θέση.  Δύσκολα θα γυρίσει πλέον. Η Καβάλα έχει καλή ομάδα και δεν αφήνει τίποτα στη τύχη. Εμείς δουλέψαμε όλο το χρόνο. Ευχαριστηθήκαμε το ταξίδι μας και από εκεί και πέρα πρέπει να ηρεμήσουμε και να κάνουμε μια ανασύνταξη.

Ερώτηση: Μήπως είναι λίγο βιαστικό να πούμε ότι η κορυφή έχει κριθεί;

Απάντηση: Θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει κορυφή, όπως θα ήταν πολύ δύσκολο για την Καβάλα αν κερδίζαμε την Κυριακή το Παραλίμνιο. Πολύ δύσκολα θα μπορέσει να ανατραπεί η κατάσταση.  Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας, η πλειοψηφία της κατηγορίας θέλει να βγει η Καβάλα. Αυτό φάνηκε και στο Οφρύνιο, χωρίς να κατηγορώ τα παιδιά. Τίποτα, καμία σχέση.  Οι ομάδες που αγωνίζεται η Καβάλα είναι βαθμολογικά αδιάφορες και αυτό είναι πολύ σημαντικό.  Το Καλαμπάκι έχασε από την Αλεξανδρούπολη ενώ αγωνίζεται με την Καβάλα και είναι δύσκολο να διεκδικήσει την παραμονή.

Ερώτηση: Θέλει ψυχραιμία από εδώ και πέρα στο στρατόπεδο του Νέστου.

Απάντηση: Ψυχραιμία θα υπάρξει. Υπάρχουν και κάποια δημοσιεύματα για παίκτες του Νέστου αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε την ομάδα μας και όλους τους ποδοσφαιριστές. Να κάνουμε μια ανασύνταξη.  Δε έφταιξε τίποτα. Ηταν μια κακή στιγμή στο 96`. Δε μπορώ να κατηγορήσω κανέναν.  Ηταν μια κακή στιγμή, δεχθήκαμε το γκολ και τελείωσε.

Ερώτηση: Ψηλά το κεφάλι;

Απάντηση: Η προσπάθεια ήταν μεγάλη, το ταξίδι ήταν ωραίο, το κεφάλι πρέπει να μείνει ψηλά.  Πρέπει να είναι περήφανος ο κόσμος για την ομάδα και την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά.   Πρέπει να αναγνωριστεί απ` όλους η προσπάθεια που κάναμε όλη τη χρονιά. Δουλέψαμε στο γήπεδο. Ημασταν πρώτοι για πολλές αγωνιστικές. Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα, αυτό το είχα πει και όταν ήμασταν 4 βαθμούς μπροστά.  Δυστυχώς δεν φτάσαμε μέχρι τέλος. Καλοδεχούμενο το παράθυρο να ανέβει και ο δεύτερος αλλά δεν υπάρχει ακόμη τίποτα και για τον πρώτο. Τι να συζητάμε;  Μακάρι να υπάρχουν μπαράζ για τον πρώτο. Θα κάνουμε μια ανασύνταξη και θα δούμε μετά τα… παράθυρα. Η ομάδα πέρασε δύσκολα παιχνίδια, δεν παίξαμε ούτε ένα εύκολο ματς.  Μας επηρέασαν πολύ οι απουσίες.  Πάρα πολύ.  Είχαμε συνέχεια παίκτες με προβλήματα. Το ταξίδι ήταν όμορφο και θα συνεχίσει να είναι όμορφο.

 

 

Διαβάστε επίσης