• 6 Μαΐου 2024,

Κυριάκος Παπαδόπουλος στους 93, 7: « Δεν μας ζαλίζει η κορυφή»

 Κυριάκος Παπαδόπουλος στους 93, 7: « Δεν μας ζαλίζει η κορυφή»

Δηλώσεις για τη μεγάλη νίκη του ΓΣΕ με αντίπαλο τη ΧΑΝΘ έκανε στους 93,7 ο προπονητής Κυριάκος  Παπαδόπουλος.  Αναφέρθηκε ακόμη στη βοήθεια του κόσμου ενώ τόνισε ότι η κορυφή δε ζαλίσει το ΓΣΕ.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Ποια είναι η άποψη σου για το ματς με τη ΧΑΝΘ;

Απάντηση:  Ηταν κομβικό παιχνίδι γιατί η ΧΑΝΘ είναι ομάδα  πολύ καλή, πολύ δουλεμένη με παίκτες που έχουν εμπειρία από Ευρωπαϊκά παιχνίδια, από Α1 αλλά και μικρούς σε ηλικία παίκτες με ποιότητα.

Οι παίκτες μου ανταπεξήλθανε 100% αν και υπήρχαν προβλήματα όλη την εβδομάδα.  Ουσιαστικά δυο βασικοί παίκτες ο Μασάδης και ο Θεοδωράκος μπήκαν απευθείας στο παιχνίδι.  Ο Μασάδης ήταν από το προηγούμενο παιχνίδι με ράμματα στο κεφάλι και ο Θεοδωράκος με πρόβλημα στην γάμπα αλλά υπερβάλανε ευατό. Τους ευχαριστώ γιατί παίξανε χωρίς προπόνηση. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το αμυντικό κομμάτι της ομάδας. Θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι στην άμυνα. Είναι θέμα δουλειάς και  με καλύτερες συνθήκες θα το βελτιώσουμε.

Ερώτηση: Γέμισε ο κόσμος το κλειστό και αυτό αποκτά μεγάλη σημασία.

Απάντηση: Ότι κάνουμε το κάνουμε για τον κόσμο και όχι για μας. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις.  Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμου που μας στηρίζει πραγματικά. Πιστεύω ότι θα έχουμε ακόμη περισσότερους φιλάθλους στα επόμενα ματς.  Δεν υπάρχει  πιο όμορφο να παίζεις με γεμάτο γήπεδο.

Ερώτηση: Σας ζαλίζει η κορυφή;

Απάντηση: Όχι καθόλου. Μας αρέσει να κάνουμε πρωταθλητισμό. Δεν πρέπει όμως να κοιτάμε μακριά. Πρέπει να κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Τώρα το επόμενο είναι με την Καλλικράτεια.  Βλέπετε και εσείς τα αποτελέσματα   οπότε όλα θέλουν μεγάλη προσοχή.  Πρέπει όλοι παίκτες να είναι σε εγρήγορση για το ματς που έρχεται.  Όλοι μας προσπαθούμε για το καλύτερο. Παίκτες, διοίκηση και το προπονητικό τιμ. Σίγουρα μια τέτοια νίκη με τη ΧΑΝΘ  ανεβάζει το πρεστίζ της ομάδας αλλά αν πάμε στην ουσία  μας έφερε στην πρώτη θέση.

Ερώτηση: Μπορούμε πλέον να πούμε ότι ξεχωρίζουν κάποιες ομάδες για την άνοδο;

Απάντηση: Μπορούμε να ξεχωρίσουμε τις ομάδες που θα έχουν τον πρώτο λόγο για την κορυφή αφού πλέον έχουν περάσει αρκετές αγωνιστικές. Εκτός από εμάς, είναι η ΧΑΝΘ παρά την ήττα που έκανε στην Ελευθερούπολη και πριν μια ακόμη . Μετά βλέπω τον Μακεδονικό και τη ΜΕΝΤ που πάντως έχασε από τον Μαντουλίδη. Ηταν ένα αποτέλεσμα που δεν το περιμέναμε.

Το μυστικό είναι να κρατάς σε υψηλό επίπεδο την εγρήγορση των παικτών σου. Δεν υπάρχει εύκολο η δύσκολο παιχνίδι. Όλα θέλουν προσοχή. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε σε καμία αναμέτρηση. Προσοχή και στο ματς που έρχεται με την Καλλικράτεια. Πρέπει να το δούμε σοβαρά για να μην έχουμε κάποιο στραβοπάτημα που θα μας φέρει πίσω. Εμείς όλα τα ματς τα αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα που ξεκινάει στις προπονήσεις όλη την εβδομάδα πριν το παιχνίδι της Κυριακής.

Διαβάστε επίσης