• 15 Μαΐου 2024,

“Last Christmas ” για τον Τζόρτζ Μάικλ

 “Last Christmas ” για τον Τζόρτζ Μάικλ

Ο άνθρωπος που τραγούδησε ίσως το δημοφιλέστερο pop χριστουγεννιάτικο τραγούδι “έφυγε” ανήμερα Χριστουγέννων απο ανακοπή καρδιάς.

Η ζωή του Τζόρτζ Μάϊκλ που σταμάτησε απότομα στα 53 του χρόνια ήταν όντως πολυτάραχη με πολλές υπερβολές και καταχρήσεις.

Την τελευταία του πνοή ο Τζόρτζ Μάϊκλ την άφησε στο σπίτι του στο Λονδίνο εξαιτία καραδιακού προβλήματος.

Ο Τζόρτζ Μάϊκλ αντιμετώπιζε χρόνια ππροβλήματα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ και για τον λόγο αυτό είχε πολλές φορές κλειστεί σε κέντρα αποτοξίνωσης προκειμένου να γλυτώσει απο αυτό τον εφιάλτη.

Τελικά όπως αποδείχθηκε δεν τα κατάφερε αφού μπορεί εύκολα να καταλάβουν όλοι οτι τα καρδιακά προβλήματα που απο κάποιο σημείο και μετά αντιμετώπιζε είχαν άμμεση σχέση με τις καταχρήσεις αυτές που πολλές φορές τον οδηγούσαν στα άκρα.

Εμείς οι ελαφρώς μεγαλύτεροι θα τον θυμόμαστε απο το video clip του τραγουδιού Last Christmas όπου εμφανίζεται σε ένα χιονισμένο τοπίο με μακρύ μαλλί και  ανταύγειες και ενα σκουλαρίκι σε σχήμα σταυρού στο ένα αυτί.

Είναι γεγονός οτι αυτό το τραγούδι που είναι αν οχι το δημοφιλέστερο σίγουρα απο τα δημοφιλέστερα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια ομόρφυνε την  καλύτερο εορταστική περίοδο των εφηβικών μας χρόνων και δεν είναι τυχαίο οτι ακόμα και μέχρι σήμερα όταν έρχονται τα χριστούγεννα το πρώτο τραγούδι που έρχεται στο μυαλό μας είναι το last Christmas.

Απλά η περίπτωση του Τζόρτζ Μάϊκλ είναι μια ακόμα περίπτωση ενός ανθρώπου που δεν άντεξε το βάρος της δημοσιότητας και λύγισε.

Είναι περίπου οι ίδιοι λόγοι που οδηγήσανε στον θάνατο τον Μάϊκλ Τζάκσον , τον Prince και άλλους πολλούς που δεν αντέξανε την επιτυχία τους.

Κατά τα άλλα πάμε καλά και είμαστε έτοιμοι για την αλλαγή του χρόνου με το 2017 να μας υπόσχεται καλύτερες μέρες.

Βέβαια για να φτάσουμε στην πρωτοχρονιά θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε άλλο έν κύμα ψύχους που θα μας επηρεάσει απο σήμερα Τετάρτη και αυτή την φορά ξεκινάει απο εδώ και αρχίζει να κατεβαίνει προς τα κάτω.

Αυτό το νέο κύμα ίσως να φέρει και χιόνια για αυτό να έχετε το νού σας.

Μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή 1/1/2017 οι θερμοκρασίες θα είναι πολύ χαμηλές και τα κωλομέρια σφιγμένα απο το κρύο.

Το άλλο που θα πρέπει να δούμε είναι όλα αυτά που θα πρέπει να πληρώσουμε μέχρι και την Παρασκευή και είναι περίπου όλη η ΑΡΤΑ και τα μισά Γιάννινα.

Ορμάτε και μην μασάτε αφού έτσι και αλλιώς δεν γίνεται αλλιώς.

Στο μέτωπο των διαπραγματεύσεων τα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους ξεπάγωσαν μετά τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης σε μια επιστολή που η αντιπολίτευση ζητά επίμονα να δοθεί στην δημοσιότητα αφού την θεωρεί άκρως ταπεινωτική.

Όπως και να έχει φαίνεται οτι η κυβέρνηση ξεπέρασε και αυτό τον κάβο και είμαστε έτοιμοι για τον επόμενο αφού να ξέρετε οτι μετά τις τελευταίες εξελίξεις η πορείας μας προς την έξοδο απο την κρίση θα γίνει πιο δύσκολη.

Οι δανειστές να έχετε υπόψη σας οτι και δεν ξεχνάνε και δεν συγχωρούνε εύκολα.

Τις παροχές Τσίπρα θα τις πληρώσουμε για άλλη μια φορά πολύ ακριβά και μην νομίζετε οτι θα καθαρίσουμε τόσο εύκολα με μια επιστολή.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να πανέτοιμοι για την αλλαγή του χρόνου που θα φέρει και πολλούς τουρίστες , κυρίως Βούλγαρους στην πόλη μας.

Αυτό γίνεται κάθε χρόνο την πρωτοχρονιά και θα γίνει και φέτος εκτός αν μας την χαλάσει ο καιρός που αρχίζει να αγριεύει επικίνδυνα.

με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης