Λες ;

 Λες ;

Ένα νέο κύμα κακοκαιρίας φαίνεται να  μας απειλεί τις επόμενες ημέρες και είναι πολύ πιθανό να φέρει χιόνια ακόμα και στα πεδινά !

Αυτά από την Παρασκευή και μετά γιατί μέχρι τότε θα έχουμε ηλιόλουστες ημέρες με δόντια.

Εκεί που λέγαμε ότι μετά τις 20 του μήνα περιμένουμε την άφιξη των  Αλκυονίδων ημερών αυτό άλλαξε και περιμένουμε το νέο κύμα κακοκαιρίας.

 

Το  Open Australian τελικά ο Τζόκοβιτς θα το παρακολουθήσει από την πατρίδα του την Σερβία  όπου και βρίσκεται μετά την απέλαση του.

Έγινε αυτό που όλοι περιμένανε.

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας με την απόφαση αυτή θέλησε να στηρίξει για άλλη μια φορά  την εκστρατεία του εμβολιασμού και να θέσει στο περιθώριο τους ανεμβολίαστους.

Ο  Τζόκοβιτς για τους περισσότερους Αυστραλούς πήρε αυτό που άξιζε.

 

Οι μισοί από τους παίκτες του φετινού Survivor έχουν εγκαταλείψει οικιοθελώς τον Άγιο Δομίνικο γιατί δεν αντέξανε.

Είμαστε στην τρίτη εβδομάδα του παιχνιδιού και φαίνεται ότι και οι δύο ομάδες θα ενισχυθούν με νέες προσθήκες.

 

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο ΑΟΚ θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία με την ομάδα που έχει φτιάξει και του χρόνου θα διεκδικήσει με αξιώσεις την επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία.

Ο  Ιρανοκαναδός  νέος ιδιοκτήτης του  ΑΟΚ φαίνεται ότι έχει πολύ μεγάλα σχέδια για την ομάδα μας και έχει αρχίσει ήδη να υλοποιεί τις υποσχέσεις της φτιάχνοντας μέρα με την μέρα μια μεγάλη ομάδα με πολύ καλούς παίκτες.

Δεν θα αργήσει να φτάσει η εποχή που όλη η Ελλάδα θα μιλάει για αυτή την ομάδα.

 

Δραματική η κατάσταση στην αγορά που περίμενε να πάρει λίγο τα πάνω της με τις χειμερινές εκπτώσεις αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα.

Η διάθεση των καταναλωτών για αγορές είναι πολύ νωχελική αφού  εκτός από ψυχολογία δεν υπάρχει και χρήμα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που την περασμένη Κυριακή αν και η αγορά ήταν ανοιχτή τα περισσότερα μαγαζιά μείνανε με κατεβασμένα ρολά.

 

Είναι άκρως περίεργο αυτό που συμβαίνει στην Θες/νίκη με έναν απόκοσμο ήχο να τρομοκρατεί του κατοίκους της.

Ο υπόκωφος αυτός ήχος, ο οποίος μοιάζει να προέρχεται από το έδαφος, γίνεται ιδιαίτερα αισθητός στα ισόγεια σπίτια και δρόμους της περιοχής.

Αρκετοί τον αποδίδουν στο υδραγωγείο που βρίσκεται εκεί και σε πιθανή βλάβη στη λειτουργία του, άλλοι υποθέτουν πως ίσως οφείλεται σε κάποιον αγωγό του φυσικού αερίου, ενώ ορισμένοι αντιμετωπίζουν την κατάσταση με χιούμορ κάνοντας λόγο για… εξωγήινους ή κάποια «διαβολική σύμπτωση».

Το θέμα είναι ότι ακόμα και σήμερα κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει αυτό τον περίεργο ήχο που έχει αναστατώσει τους κατοίκους της Συμπρωτεύουσας.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή συνέχεια με τα μάτια 54 !

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης