• 23 Απριλίου 2024,

Λευκή Νύχτα με Νιόνιο

 Λευκή Νύχτα με Νιόνιο

Πάμε για μια ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ με Διονύση Σαββόπουλο με την συναυλία του οποίου το βράδυ της Παρασκευής 6 Μαϊου θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις εκείνης της ημέρας που νομίζω οτι είναι απο τους πιο πετυχημένους θεσμούς που έχει καθιερώσει ο εμπορικός  σύλλογος και έχουν αποδεκτεί πλήρως οι καταναλωτές.

Φαντάζεστε να είχαμε την γιορτή της ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ προ κρίσης τι θα γινόταν ;

Θα μου πείτε προ κρίσης κάθε βράδυ οι νύχτες στην Καβάλα για τα μαγαζιά ήταν περίπου ΛΕΥΚΕΣ.

Η ανάγκη να βρούμε τρόπους να βγάλουμε απο τα σπίτια τους Καβαλιώτες και να τους κατεβάσουμε στο κέντρο και στην αγορά της πόλης δημιουργήθηκε με τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ που μας τσαλακώσανε εκτός απο το πορτοφόλι και την ψυχολογία.

Η συναυλία του Νιόνιου θα γίνει στην κεντρική πλατεία της πόλης και αυτό που ακόμα δεν έχει αποφασισθεί είναι η ώρα της έναρξης.

Μάλλον θα είναι εκεί γύρω στις 10 προκειμένου να μπορέσει ο κόσμος να κάνει πρώτα την βόλτα του στα μαγαζιά και εν συνεχεία να τραβηχτεί προς την πλατεία για την συναυλία.

Να είστε σίγουροι οτι πριν και μετά την συναυλία στους γνωστούς πεζόδρομους της πόλης θα έχουμε και πολλά street party που απο εδώ και πέρα θα συνοδεύουν όλες αυτές τις εκδηλώσεις.

 

Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός τα επόμενα 24ωρα θα είναι πολύ καλός και θα θυμίζει άνοιξη.

Και το Σαββατοκύριακο αλλά και απο Δευτέρα ο καιρός θα είναι τρέλα με πολύ καλές μάλιστα θερμοκρασίες.

Νομίζω οτι φέτος θα ζήσουμε καιρικά την πιο δυνατή άνοιξη με οτι αυτό συνεπάγεται.

 

Οι αποκαλύψεις για την σύλληψη των δύο ελλήνων στρατιωτικών είναι αποκαλυπτικές και θα έλεγα άκρως δραματικές αφού μας περιγράφουν μια κατάσταση που ενώ στο παρελθόν λυνόταν μέσα σε λίγα λεπτά αυτή την φορά δεν έγινε το ίδιο.

Αυτή την φορά οι Τούρκοι επέλεξαν έναν άλλο δρόμο κάτι που αποδυκνείει οτι μας της είχανε στημένη και περιμένανε να πέσει ο λαγός στην φάκα.

Για αυτό τον λόγο και οι διαπραγματεύσεις των δύο αξιωματικών (Ελληνα καιΤούρκου ) μέσω κινητού τηλεφώνουν δεν οδήγησε πουθενά και έτσι σήμερα οι δύο Στρατιωτικοί είναι στην Ανδριανούπολη και περιμένουν να δικαστούν.

 

Πάντως ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σύμφωνα με δημοσιεύματα του Αθηναϊκού τύπου ζητά απο τον Τσίπρα να πάρει στο τηλέφωνο τον Τούρκο πρόεδρο και να του ζητήσει να αφήσει ελεύθερους τους δύο έλληνες στρατιωτικούς.

Λες και δεν ξέρει ο Μητσοτάκης σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο τι θα του απαντήσει – ζητήσει ο Ερντογάν.

Μπορεί να καταλάβει και ο πιο αφελής γιατί ο Τσίπρας αποφεύγει αυτό το τηλεφώνημα και γιατί προσπαθεί με άλλους τρόπους και μέσω τρίτων να πιέσει τους γείτονες να ελευθερώσουν τους δύο στρατιωτικούς.

 

Ξεκινήσανε οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και στην δική μας περιφέρεια με ένα διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην Ελευθερούπολη.

Για να ξέρετε αγαπητοί μου αναγνώστες τι γίνεται και πολύ περισσότερο τι μας περιμένει γιατί πολύ έχουν την εντύπωση οτι μαζί με τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ τον Αύγουστο θα τελειώσουν και όλες αυτά που έφεραν τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ αλλά δεν είναι έτσι.

Τον Αύγουστο απλά σταματάνε και επίσημα τα δανεικά.

Τέρμα τα δανεικά αλλά οι οι δικές μας υποχρεώσεις προς τους δανειστές που έχουν να παίρνουν συνεχίζονται κανονικά.

Η τέταρτη αξιολόγηση θέλουν να κλείσει μέσα στον Μάϊο για να μείνει η 5η και τελευταία που θα κλείσει τον Αύγουστο μαζί με την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Κάπως έτσι θα πάμε μέχρι τον Αύγουστο και μακάρι να υπάρχει ηρεμία στο Αιγαίο και κυρίως στις σχέσεις μας με τους γείτονες Τούρκους.

Καλή σας ημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.

Θα πάνε όλα καλά να είστε σίγουροι και να έχετε το νού σας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης