Λίγες και καλές οι εκδηλώσεις της Θρακικής Εστίας

 Λίγες και καλές οι εκδηλώσεις της Θρακικής Εστίας

Αγιασμό θα πραγματοποιήσει αύριο το πρωί στο χώρο της η Θρακική Εστία Καβάλας. Πρόκειται για την πρώτη εκδήλωση της νέας περιόδου και παραδοσιακά στον αγιασμό παραβρίσκονται όχι μόνο τα μέλη του συλλόγου αλλά και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Ο πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Νίκος Τσουμπάκης δήλωσε στην ΠΡΩΙΝΗ ότι ήδη έχει συμφωνηθεί μια κοινή εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαρτίου 2019 στο αμφιθέατρο του διοικητηρίου. Οργανωτικά θα συνεργαστούν η Θρακική Εστία, το Λύκειο Ελληνίδων και η Λέσχη Ποντίων. Σύμφωνα με τον κ. Τσουμπάκη οι φετινές δραστηριότητες του συλλόγου θα είναι οι γνωστές. Λίγες και καλές, όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Συμπλήρωσε ότι τα παραμύθια στα παιδιά θα διηγούνται κάθε Σάββατο οι εθελόντριες του συλλόγου. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα που υλοποιείται με επιτυχία και φέτος πραγματοποιείται χωρίς χρήματα. Τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά από τις εθελόντριες του συλλόγου χωρίς να υπάρχει χρηματικό αντίτιμο για τη συμμετοχή τους.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Θρακικής Εστίας χωρίζεται σε δύο τμήματα. Στο πρώτο ανήκουν όσες θα πραγματοποιηθούν το υπόλοιπο του 2018 και στο δεύτερο τμήμα όσες θα πραγματοποιηθούν από τον Ιανουάριο έως την έναρξη της θερινής περιόδου του 2019. Κάνουμε προσεκτικά βήματα, δήλωσε ο Νίκος Τσουμπάκης στην ΠΡΩΙΝΗ, συμπληρώνοντας ότι ο σύλλογος έχει πρόγραμμα με 20 – 25 συνολικές δράσεις. Από το πλήθος των πολιτιστικών συλλόγων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας, ο κ. Τσουμπάκης ξεχώρισε εκείνους που διαθέτουν ιδιόκτητη στέγη. Είναι εκείνοι που διαθέτουν διαχρονικότητα, σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Θρακικής Εστίας.

 

Διαβάστε επίσης