Λίγες τοπικές επιχειρήσεις στη ΔΕΘ

 Λίγες τοπικές επιχειρήσεις στη ΔΕΘ

Έληξε την περασμένη Παρασκευή η προθεσμία που έθεσε στα μέλη του η Διοίκηση του Επιμελητηρίου, για τη συμμετοχή τοπικών επιχειρήσεων στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που γίνεται φυσικά στη συμπρωτεύουσα, 9 με 17 Σεπτέμβρη.

Δήλωσαν συμμετοχή στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Καβάλας, 15 επιχειρήσεις. Εκπροσωπούν προϊόντα, κρασιά, κουραμπιέδες, ακόμη και φίλτρα νερού.

Τα επιμελητήρια θα φιλοξενηθούν στην έκθεση μέσω της κεντρικής ένωσης επιμελητηρίων. Το ίδιο ισχύει και για το Επιμελητήριο της Καβάλας. Οι τοπικές επιχειρήσεις που θα λάβουν μέρος στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Καβάλας, θα φιλοξενηθούν χωρίς χρήματα, ακόμα και η μεταφορά των προϊόντων που θα εκτεθούν, θα γίνει με χρήματα του Επιμελητηρίου.

Αυτό που θ΄ αποφασίσουν οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων, είναι αν θα είναι παρόντες τις ημέρες της έκθεσης, εκεί όπου θα προβάλλονται τα προϊόντα τους ή όχι.

Το Επιμελητήριο Καβάλας από τη μια προετοιμάζει τη συμμετοχή του Νομού στην έκθεση της Θεσσαλονίκης, από την άλλη δίνει μεγάλη προτεραιότητα στην KAVALA EXPO 2017, καθώς κι αυτή πλησιάζει.

 

Διαβάστε επίσης