Τα 40άρια που «βλέπανε» οι μετεωρολόγοι προς το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας δεν επηρεάσανε και πολύ την δική μας πόλη όπου το θερμόμετρο έφτασε μέχρι τους 34 βαθμούς.
Φαίνεται ότι και ο Ιούλιος θα μας αποχαιρετήσει με δροσερές για την εποχή θερμοκρασίες και καύσωνα φέτος το καλοκαίρι θα ζήσουμε μόνο μέσα στον Αύγουστο.
Με τον συμπαθή Ηλία Μαμαλάκη το φετινό 4ο Φεστιβάλ Μπάρμπεκιου που έγινε και φέτος στον Βύρωνα και μπροστά στο κρεοπωλείο του Νίκου Κεχαγιά.
Αρκετός κόσμος , πολλά κρέατα στην φου- φού , ωραία δυνατή μουσική και πολύ καλή διάθεση από όλους τους παρευρισκομένους.
Είναι κατά γενική ομολογία λιγότεροι οι Βαλκάνιοι τουρίστες (σε σχέση με πέρσι) που ήρθαν στο Νομό Καβάλας φέτος το καλοκαίρι αλλά δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να παραπονιόμαστε γιατί του χρόνου μπορεί να είναι ακόμα πιο λίγοι.
Μετά από τόσα καλοκαίρια «στα κόκκινα» ,όσο αφορά τις αφίξεις, δικαιούνται και αυτοί να ρίξουν λίγο ταχύτητα.
Αυτοί βέβαια που παραπονιούνται περισσότερο είναι αυτοί που είχαμε καλομάθει να νοικιάζουν τα υπόγεια και τα κοτέτσια τους και να βγάζουν εύκολο χρήμα.
Όταν οι τουρίστες είναι λιγότεροι είναι επόμενο να ψάχνουν πρώτα τα καλύτερα καταλύματα στις καλύτερες τιμές.
Η τελευταία και πιο πρόσφατη τηλεοπτική συμμετοχή της Μάρω Κοντού ήταν στο σήριαλ «Η γη της Ελιάς» που τελείωσε πριν επιδεινωθεί η κατάσταση της υγείας της και χρειαστεί να νοσηλευτεί.
Δεν είχε καμία τύχη αυτή η Γαλλία απέναντι σε αυτή την Ισπανία στην ημιτελική φάση του Μουντιάλ.
Με τον τρόπο που έπαιξε εξαφάνισε από το γήπεδο όλα τα μεγάλα ατού της Γαλλίας και θα πρέπει ο Ντε Σαμ , ο προπονητής των Γάλλων αντί να τα βάζει με τον διαιτητή να κάτσει και να καταλάβει πως του έκανε ΜΑΤ ο αντίπαλος προπονητής από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.
Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν είναι γνωστό το αποτέλεσμα του μεγάλου τελικού αλλά αν η Ισπανία επανέλαβε την εμφάνιση της περασμένης Τρίτης είναι δύσκολο να έχασε την κούπα.
Μας κάνει φοβερή εντύπωση η προεκλογική μάχη που θα δώσει ο Παύλος Πολάκης με την Δούρου στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για την θέση του προέδρου μετά την παραίτηση Φάμελου.
Πολύ μεγάλος ντόρος για ένα κόμμα που είναι υπό εξαφάνιση.
Με ένα βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, ο Σταύρος Θεοδωράκης ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα το τέλος του κύκλου των «Πρωταγωνιστών» στον Alpha μετά από πέντε χρόνια.
Παραθέτοντας εικόνες από τις εκπομπές, ο ίδιος αποχαιρέτησε τον σταθμό, τους συνεργάτες του και το τηλεοπτικό κοινό, σε ρόλο αφηγητή, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρεθούν οι «Πρωταγωνιστές» σε άλλη τηλεοπτική στέγη μελλοντικά.
Αυτά τα λίγα και για σήμερα.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
ΑΛΟΡΑ !

