Λειτουργία Γραφείου Πληροφοριών στην παραλία ΟφρυνίουΑπό την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017 λειτουργεί στην παραλία Οφρυνίου, το Γραφείο Πληροφοριών της Δημοτικής Ενότητας Ορφανού, δίνοντας τη δυνατότητα σε τουρίστες και επισκέπτες να λαμβάνουν πληροφορίες για τη διευκόλυνση  της παραμονής και την περιήγησή τους στην ευρύτερη περιοχή.

Το Γραφείο Πληροφοριών της Δημοτικής Ενότητας Ορφανού παρέχει, μεταξύ άλλων, καθημερινά στους επισκέπτες χρηστικές πληροφορίες για τα μνημεία που μπορούν να επισκεφτούν, για τις αξιόλογες διαδρομές (περιπατητικές, πολιτιστικές, θρησκευτικές) που διατίθενται, για τους παραδοσιακούς οικισμούς, τις παραλίες, για θέματα που αφορούν τη συγκοινωνία, για τα ωράρια λειτουργίας των αρχαιολογικών  χώρων, των καταστημάτων, των λαϊκών αγορών, καθώς και για τις πολιτιστικές και τις θρησκευτικές εκδηλώσεις  που πραγματοποιούνται στην περιοχή καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες, ενώ καταγράφουν τα παράπονα από τουρίστες και επισκέπτες και προβαίνουν στις αναγκαίες ενέργειες για την επίλυσή τους.

Επίσης, μέσω του Γραφείου Πληροφοριών διανέμεται δωρεάν σε όλους τους επισκέπτες έντυπο υλικό που έχει εκδοθεί από την Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Παγγαίου και συγκεκριμένα  τουριστικός  χάρτης και έντυπο με τα  μνημεία και τις διαδρομές της περιοχής, την Ιστορία και τα αξιοθέατα, την τοπική γαστρονομία, τα καταλύματα, τους χώρους εστίασης, τη φυσική ομορφιά, καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις παραλίες της περιοχής.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη: «Τα Γραφεία Πληροφοριών είναι απαραίτητα για τη διευκόλυνση της εξυπηρέτησης των επισκεπτών. Είναι απαραίτητο για κάθε τουρίστα που επιλέγει τον Δήμο Παγγαίου για τις διακοπές του, να έχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί ένα Γραφείο που θα του δίνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ώστε να γίνεται πιο απλή και πιο ευχάριστη η παραμονή του».

 Ώρες Λειτουργίας Γραφείου Πληροφοριών παραλίας Οφρυνίου: Καθημερινά  09:00 – 23:00

 

 

15η Γιορτή Καλαμποκιού από τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Αντιφιλίππων

H Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Αντιφιλίππων σας προσκαλούν για 15η συνεχή χρονιά στην Γιορτή Καλαμποκιού η οποία θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αντιφιλίππων, το Σάββατο 22 Ιουλίου στις 20:30 μ.μ. Στον χώρο της εκδήλωσης θα διανέμονται ΔΩΡΕΑΝ ψητό και βραστό καλαμπόκι, παραδοσιακά εδέσματα ,«μπομπότα» και «χαβίτς». Οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να προμηθευτούν ωμά καλαμπόκια, καλαμποκίσιο αλεύρι συνοδευμένο από συνταγή «μπομπότας» και σουβλάκια, σε συμβολικές τιμές, ενισχύοντας έτσι οικονομικά τον Σύλλογό μας. Το μουσικό σχήμα « ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΧΝΕΣ» θα συνοδεύσει τα χορευτικά τμήματα των Πολιτιστικών Συλλόγων και το Παραδοσιακό γλέντι που θα ακολουθήσει.

   Το Δ.Σ.


MANBIZ
eXTReMe Tracker