• 5 Μαΐου 2024,

Λυγαριά , λυγαριά εσένα έχω στην καρδιά !

 Λυγαριά , λυγαριά εσένα έχω στην καρδιά !

Η εβδομάδα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και τελειώνει τα επόμενα 24ωρα είναι η εβδμάδα που θα αναδείξει και τους 4 νέους καναλάρχες πανελλήνιας εμβέλειας.

Μετά απο 40  ώρες διαδικασίας με ενστάσεις , φωνές και ασφαλιστικά μέτρα η κυβέρνηση είναι έτοιμη , αν δεν το έχει κάνει ήδη να ανακοινώσει τους κατόχους των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών πανελλήνιας εμβέλειας.

Τα κανάλια που έχουν μείνει έξω απο αυτή την διαδικασία φωνάζουν οτι δεν πρόκειται να κλείσουν και οτι θα συνεχίσουν να εκπέμπουν και η κυβέρνηση απαντά οτι σε 90 μέρες στα κανάλια που δεν έχουν πάρει την πολυπόθητη άδεια θα πέσει μαύρο όπως έπεσε επί Σαμαρά και στην ΕΡΤ.

Φαίνεται οτι αυτή η διαδικασία θα προκαλέσει πολλές δονήσεις και αυτό που μένει να δούμε είναι πως θα τις απορροφήσει η κυβέρνηση για να μπορέσει να πάει  παρακάτω και να εφαρμόσει αυτό το νέο τηλεοπτικό πλαίσιο.

Πάντως όλη αυτή η διαδικασία , η πρωτόγνωρη για την Ελλάδα που κλειστήκαν σε ένα δωμάτιο οι ενδιαφερόμενοι για τον διαγωνισμό θύμισε λίγο συνθήκες Big Brother με την διαφορά οτι δεν υπήρχανε κάμερες.

Είναι σίγουρο οτι μέχρι σήμερα απο όλη αυτή την ιστορία νικήτρια βγαίνει η κυβέρνηση που μεταξύ άλλων έκανε και μια επίδειξη δύναμης σε όλους αυτούςτους τηλεοπτικούς κολοσσούς, που για πολλούς , πριν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κυβερνούσανε την χώρα συνεργαζόμενοι με την εκάστοτε κυβέρνηση.

Πάνω σε αυτό πατάει ο Τσίπρας και προχωράει με σθένος στην ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Και έτσι να είναι δεν είναι λύση να γκρεμίσουμε ένα κατεστημένο δημιουργώντας στην θέση του ένα άλλο.

Απο προχθές Πέμπτη 1η του μήνα οι περισσότεροι γονείς έχουν αρχίσει να σκέφτονται και σχολικά αφού οι σχολικές υποχρεώσεις των μαθητών δημιουργούν μια σειρά απο υποχρεώσεις στους γονείς που θα πρέπει να προχωρήσουν στις γνωστές αγορές σχολικών ειδών απαραίτητες κάθε χρόνο τέτοια εποχή.

Πολύ καλή ευκαιρία για τις αγορές αυτές θα είναι και η Παρασκευή της γιορτής της αγοράς που έρχεται και θα υπάρχει και μεγάλο ποσοστό έκπτωσης και στα σχολικά είδη.

Μπορεί ο Μάϊος και ο Ιούνιος τουριστικά να μην ήταν καλοί για την περιοχή μας αλλα Ιούλιο και Αύγουστο  οι αφίξεις των τουριστών ήταν πολύ περισσότερες απο πέρσι την ίδια εποχή αλλα αυτό δεν μπορεί να επηρεάσει και πολύ τον τζίρο που θα είναι ελαφρώς μικρότερος απο πέρσι αφού οι μέρες που χάθηκαν στην αρχή του καλοκαιριού δεν μπορούν να αναπληρωθούν οικονομικά όσο καλά και να πήγανε  Ιούλιος και Αύγουστος.

Απλά το καλοκαίρι κλείνει με μια ευχάριστη γεύση και κυρίως μια υπόσχεση οτι του χρόνου , και εκτός απροόπτου θα πάμε πολύ καλύτερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στον Λιμένα της Θάσου, πρίν την είσοδο της Μακρυάμμου, το γνωστό στους περισσότερους νυχτερινό κέντρο VILLA ROMANTIKA αγόρασε Βούλγαρος επιχειρηματίας που το λειτουργείο τριήμερα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και ένα κτίριο που είναι στα μπετά ακριβώς κάτω απο το νυχτερινό κέντρο στην ίδια περιοχή επίσης αγοράστηκε απο Βούλγαρο επιχειρηματία που το κάνει ξενοδοχείο πεντάστερο με 36 δωμάτια.

Βλέπετε οτι οι επενδυτικές κινήσεις των Βουλγάρων επεκτείνονται και στο νησί της Θάσου που ίσως να υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη επιχειρηματική δραστηριότητα.

Ο πόλεμος στην Συρία δεν φαίνεται να επηρεάζει την διάθεση του Ασάντ να διαφημίσει την χώρα του τουριστικά και να καλέσει τουρίστες απο όλο τον κόσμο να την επισκεφτούν ΄με ένα τηλεοπτικό σποτάκι που αν το δεις θα σου δοθεί η εντύπωση οτι όλα αυτά τα τραγικά του εμφυλίου πολέμου συμβαίνουν σε κάποια άλλη χώρα και οχι την Συρία.

Ψάξτε να δείτε μέσα στο youtube το βιντέακι και θα καταλάβετε.

Αυτά και για σήμερα.

΄Να είστε καλά και καλό μήνα.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης