ΜΑ Ορφανίου – ΑΟΚ 0-2: Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και μείωσε την απόσταση από την κορυφή (φωτογραφίες)

 ΜΑ Ορφανίου – ΑΟΚ 0-2: Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και μείωσε την απόσταση από την κορυφή (φωτογραφίες)

Για την 20η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο ΑΟΚ φιλοξενήθηκε στο Ορφάνι από τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο, επιστρέφοντας στις νίκες με δίκαιη επικράτηση (0-2).

Η ομάδα του Γιώργου Αγγελίδη έφτασε σ’ ένα σημαντικό τρίποντο ενόψει της ιδιαίτερα κρίσιμης συνέχειας του πρωταθλήματος, συνδυάζοντας θέαμα και ουσία. Μείωσε την απόσταση από τον Καμπανιακό στο -2 και πλέον αισιοδοξεί ακόμη περισσότερο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Το πρώτο μέρος είχε καλό ρυθμό και εκατέρωθεν καλές στιγμές για τις δύο ομάδες. Ο ΑΟΚ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του μετά το 20ο λεπτό, χάνοντας αρκετές σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθεί στο σκορ. Οι αργοναύτες πήραν -τελικά- αυτό που άξιζαν με βάση την απόδοση τους στο 45′, όταν μετά από όμορφη συνεργασία των Μπαρέττα, Ρουμπιέ και Κατσαμάγκα, ο τελευταίος νίκησε τον Παπαδόπουλο με όμορφο πλασέ ανοίγοντας το σκορ.

Όπως ακριβώς «έκλεισε» το πρώτο ημίχρονο, ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος, με τον ΑΟΚ να βρίσκει ακόμη ένα τέρμα (0-2) μετά από στημένη φάση (κόρνερ) και σκόρερ τον Βασιλόπουλο. Στη συνέχεια, υπήρξαν πολυάριθμες στιγμές για τους φιλοξενούμενους στην αναζήτηση περισσότερων γκολ, χωρίς όμως να αλλάξει η τελική εικόνα της αναμέτρησης. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση η εντός έδρας, εμβόλιμη αναμέτρηση της Τετάρτης απέναντι στον Πανθρακικό.

Το φιλμ του αγώνα

6′ Σουτ του Γερογιάννη πέφτει δεξιά πλευρά ο τερματοφύλακας και διώχνει σε κόρνερ.

15′ Ο Ρουμπιές απ’ τα αριστερά, πάσα στον Ιορδανίδη, από το ύψος της μεγάλης περιοχής σουτ ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

21′ Σουτ του Ντουσάϊ περνάει λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.

23′ Σέντρα του Καζαντζίδη στο δεύτερο δοκάρι, ο Μπαρέττας πλασάρει ψηλά αουτ.

32′ Σουτ του Σαλπιγγίδη, ο Παπαδόπουλος πραγματοποιεί σωτήρια επέμβαση.

33′ Κεφαλιά του Κατσαμάγκα στο οριζόντια δοκάρι, στην επιστροφή ο Μπαρέττας με πλασέ σκοράρει όμως ο επόπτης υποδεικνύει παράβαση οφσάιντ.

35′ Φάουλ του Μπαρέττα από δεξιά, κεφαλιά του Γερογιάννης και πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή ο τερματοφύλακας μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

45′ Ο Μπαρέττας πασάρει στον Ρουμπιέ, αυτός δίνει στον Κατσαμάγκα, το πλασέ του τελευταίου καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1.

47′ Κόρνερ του Σαλπιγγίδη, κεφαλιά του Βασιλόπουλου για το 0-2.

60′ Κεφαλιά του Καρακούτη, ο Σταθακης αποκρούει με υπερένταση πέφτοντας στη δεξιά του πλευρά.

62′ Ο Ιορδανίδης πασάρει στον Ρουμπιέ, που σουτάρει μόλις άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

74′ Ο Καρακώστας σουτάρει, η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό και καταλήγει κόρνερ.

86′ Ο Καρακούτης περνάει τον Σταθάκη, ωστόσο ο Μπιμπισίδης απομακρύνει πάνω από στη γραμμή.

89′ Σουτ του Γερογιάννη, απόκρουση από τον Παπαδόπουλο.

 

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΜΑ Ορφανίου (Καραμπιμπέρης): Παπαδόπουλος, Μπιλικμπάσι, Τσάτσος, Κόμνος, Ανδρεανίδης (84′ Λιόλιος), Ντοσάϊ (79′ Ιωακειμίδης), Αφεντουλίδης, Καρακούτης, Μπρούνο, Μτσεντλισβίλι, Γεωργιάδης

ΑΟΚ (Αγγελίδης): Σταθάκης, Γερογιάννης, Μαγκαφίνης, Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Καζαντζίδης, Σαλπιγγίδης, Κατσαμάγκας (46′ Βαφειάδης), Ρουμπιές (86′ Δημητρακούδης, 89′ Χωρινός), Ιορδανίδης, Μπαρέττας (71′ Καρακώστας)

Διαβάστε επίσης