• 26 Απριλίου 2024,

Μακάριος Λαζαρίδης: «Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταδικάζει τις δολοφονικές επιθέσεις κατά των αστυνομικών;»

 Μακάριος Λαζαρίδης:  «Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταδικάζει τις δολοφονικές επιθέσεις  κατά των αστυνομικών;»

Την πλήρη… αφωνία του ΣΥΡΙΖΑ για τις δολοφονικές επιθέσεις σε βάρος των αστυνομικών στο Κουκάκι, κατήγγειλε ο βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ και τους δημοσιογράφους κ. Δ. Κοτταρίδη και Γ. Πιτταρά.

 

«Εμβρόντητος ο ελληνικός λαός παρακολούθησε τις επιθέσεις των μπαχαλάκηδων και των αντιεξουσιαστών απέναντι στις δυνάμεις του κράτους δικαίου και της ΕΛ.ΑΣ. Όμως, δεν έχω δει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που να καταδικάζει τα άθλια αυτά περιστατικά. Γιατί άραγε;», διερωτήθηκε ο κ. Λαζαρίδης.

 

Όπως είπε, τα στελέχη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης «αν δεν καλύπτουν τους δράστες, αν μη τι άλλο δείχνουν τεράστια ανοχή προς αυτούς, την ίδια ώρα που η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κάνει πράξη αυτό για το οποίο την ψήφισε ο ελληνικός λαός.Ο νόμος και η τάξη θα επιβληθεί στη χώρα, γιατί είναι κάτι που θέλει η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών», σημείωσε.

 

Αναφορικά με την εκλογή και το πρόσωπο του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Λαζαρίδης σχολίασε: «Δεν θα μπω σε ονοματολογία, άλλωστε είναι πάρα πολύ κοντινό το διάστημα που θα εκκινήσει η διαδικασία για την εκλογή του Προέδρου. Θα περιμένουμε την πρόταση του πρωθυπουργού. Είμαι πεπεισμένος ότι η πρόταση του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη θα είναι ένα πρόσωπο ευρείας συναίνεσης».

 

Διαβάστε επίσης