• 28 Μαρτίου 2024,

Μακάριος Λαζαρίδης: «Μετά την πανδημία, σε συνάντηση με τον κ. Βορίδη, θα αναζητήσουμε λύση για τα σπαράγγια»

 Μακάριος Λαζαρίδης: «Μετά την πανδημία, σε συνάντηση με τον κ. Βορίδη, θα αναζητήσουμε λύση για τα σπαράγγια»

Τη διαβεβαίωση ότι, μόλις λήξει η ισχύς των περιοριστικών μέτρων, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μ. Βορίδη, προκειμένου να αναζητηθεί λύση στα προβλήματα που έχουν ανακύψει, έδωσε ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης σε Ομάδες Παραγωγών Φρούτων και Λαχανικών της Επαρχίας Νέστου.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε επιστολή προς τον κ. Βορίδη που του κοινοποίησε ο εκπρόσωπος των Ομάδων κ. Σαραντίδης, ο κ. Λαζαρίδης κάνει γνωστό ότι επικοινώνησε με τον Υπουργό με τον οποίο συζήτησε εκτενώς τα θέματα που απασχολούν τους παραγωγούς, δίνοντας έμφαση στο πρόβλημα της συγκομιδής των σπαραγγιών εν μέσω της πανδημίας.

Όπως αναφέρει ο κ. Λαζαρίδης στην απαντητική του επιστολή, την οποία  κοινοποίησε και στον Αγροτικό Σύλλογο Νέστου, πέρα από την κατανόηση που του εξέφρασε ο κ. Βορίδης, εκείνο το οποίο συμφώνησαν είναι ότι «με την άρση των περιοριστικών μέτρων θα κανονίσουμε συνάντηση στην Αθήνα, προκειμένου από κοινού και εκ του σύνεγγυς να αναζητήσουμε την επίλυση του προβλήματος για το 2018, αλλά και για το τρέχον έτος».

Σε κάθε περίπτωση, σημειώνει απευθυνόμενος στις Ομάδες Παραγωγών, «θα ήθελα από την πλευρά μου να σας διαβεβαιώσω ότι παραμένω στη διάθεσή σας προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τόσο τα τρέχοντα αλλά και όποια άλλα ζητήματα ανακύψουν από εδώ και στο εξής».

Υπογραμμίζει δε το γεγονός ότι «η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κάνει και θα συνεχίσει να κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να βγούμε γρηγορότερα από αυτή την δύσκολη κατάσταση, αλλά και να χτίσουμε από κοινού μία ισχυρή αναπτυξιακή προοπτική για την επόμενη μέρα».

Διαβάστε επίσης