Μακάριος Λαζαρίδης : «Μητσοτάκης και Κυβέρνηση θα καταφέρουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος»

 Μακάριος Λαζαρίδης : «Μητσοτάκης και Κυβέρνηση θα καταφέρουν  να καλύψουν το χαμένο έδαφος»

«Η Κυβέρνηση και προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνουν ό,τι χρειάζεται για να μην αισθάνεται κανείς μόνος του. Ακούνε την κοινωνία και τους ειδικούς, στηρίζουν τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις, εργάζονται με σχέδιο για την άμεση επανεκκίνηση της οικονομίας.

Είναι βέβαιο ότι θα καταφέρουν να καλύψουν το συντομότερο δυνατόν το χαμένο έδαφος». Αυτό τόνισε ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Lobby 101.8» και το δημοσιογράφο κ. Κ. Λουκούμη.


Η συγκεκριμένη προσπάθεια, όπως σημείωσε, «αναμφίβολα δεν θα είναι εύκολη.

Γνωρίζουμε ότι έχουμε μπροστά μας μια ανηφόρα, όμως, όπως διαχειριστήκαμε με απόλυτη επιτυχία την εθνική και ακολούθως την υγειονομική κρίση, είμαι πεπεισμένος ότι με την ίδια επιτυχία στο τέλος του δρόμου θα διαχειριστούμε και την οικονομική κρίση που πλήττει– θυμίζω- όχι μόνο την ελληνική, αλλά την παγκόσμια οικονομία».


Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις και την ευρεία αποδοχή της Νέας Δημοκρατίας από τους πολίτες, ο κ. Λαζαρίδης υπογράμμισε: «Σίγουρα μας ικανοποιεί το γεγονός ότι η Κυβέρνηση απολαμβάνει της εμπιστοσύνης ακόμα και πολιτών που δεν την ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές.Ωστόσο, δεν πανηγυρίζουμε και σε καμία περίπτωση δεν εφησυχάζουμε.

Το έργο που έχουμε μπροστά μας είναι μεγάλο και δύσκολο, αλλά η στήριξη του ελληνικού λαού μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε με την ίδια αποφασιστικότητα, προκειμένου να παραμείνουμε όρθιοι και ενωμένοι».

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης