• 26 Απριλίου 2024,

Μακάριος Λαζαρίδης: «Ο κ. Τσίπρας αισθάνθηκε ότι έπρεπε να το παίξει και λίγο επαναστάτης»

 Μακάριος Λαζαρίδης:  «Ο κ. Τσίπρας αισθάνθηκε ότι έπρεπε να το παίξει και λίγο επαναστάτης»

«Ο κ. Τσίπρας από τη λογική του “Ferretti, χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη” και μετά από 4,5 χρόνια συνεργασίας με τον ακροδεξιό Πάνο Καμμένο, αισθάνθηκε ότι έπρεπε να το παίξει και λίγο επαναστάτης». Αυτό τόνισε ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης, σε συνέντευξή του στον «ΑΝΤ1» και το δημοσιογράφο κ. Γ. Παπαδάκη, σχολιάζοντας την παρουσία του πρώην πρωθυπουργού στην χθεσινή πορεία για το Πολυτεχνείο.

Ο κ. Λαζαρίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του από την χθεσινή ήρεμη και χωρίς επεισόδια μέρα, υπογράμμισε ότι «η χώρα επιστρέφει στην κανονικότητα» και ότι «ο νόμος και η τάξη επανέρχονται, είτε αυτό αρέσει στον ΣΥΡΙΖΑ, είτε όχι. Είναι μία από τις δεσμεύσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και πλέον υλοποιείται».

Παράλληλα, υπενθύμισε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ως Αξιωματική Αντιπολίτευση ότι θα καταργήσει τα ΜΑΤ. Όμως, όχι μόνο δεν τα κατήργησε, αλλά για τους πλειστηριασμούς τα ΜΑΤ της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έδερναν πρώην συντρόφους τους που έχαναν τα σπίτια τους, αλλά και συνταξιούχους. Μαθήματα στη ΝΔ για “ακροδεξιό κράτος” και οτιδήποτε άλλο, να τα κρατήσουν για τον εαυτό τους. Έρχονται τώρα να μας κουνήσουν και το δάχτυλο», σημείωσε.

Δελτίο τύπου

Διαβάστε επίσης