Μακάριος Λαζαρίδης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει στην καταστροφή της χώρας και δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα»

 Μακάριος Λαζαρίδης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει στην καταστροφή της χώρας και δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα»

«Σε μια πολύ κρίσιμη συγκυρία για την πατρίδα μας, βλέπουμε και πάλι τον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά τον κ. Τσίπρα να διολισθαίνουν σε συμπεριφορές που δυσκόλεψαν την Ελλάδα να βγει από την οικονομική κρίση», τόνισε ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1» και το δημοσιογράφο κ. Γ. Παπαδάκη.

Η Αξιωματική Αντιπολίτευση, όπως ανέφερε, επιδίδεται σε «μια απελπισμένη προσπάθεια, ελλείψει σοβαρού αντιπολιτευτικού λόγου και προγράμματος, να επιστρέψουμε στα μαγκάλια και τις πλατείες των αγανακτισμένων. Θυμίζω ότι το κόστος της χρεοκοπίας πολλαπλασιάστηκε από τις πλάνες για μαγικές λύσεις και από το δηλητήριο του εμφυλιακού λόγου».

Τώρα, σημείωσε ο κ. Λαζαρίδης, «στην πιο ζοφερή στιγμή της παγκόσμιας πανδημίας, ο κ. Τσίπρας δείχνει να χάνει και πάλι την πολιτική του ψυχραιμία. Κάτι που είναι το τελευταίο που ζητάει σήμερα η ελληνική κοινωνία, όποιο κόμμα και αν υποστηρίζει.

Και το λέω αυτό διότι πως αλλιώς μπορεί να εξηγήσει κανείς τα όσα λέει ο κ. Τσίπρας και τα στελέχη του, αλλά και τα όσα γράφει η κομματική τους εφημερίδα, η “Αυγή”. Αισθάνομαι, καθώς τους ενόχλησε ακόμη και η εθελοντική προσφορά των νοσηλευτριών, ότι επενδύουν στο θάνατο και την καταστροφή της χώρας και δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα».

Στο πλαίσιο αυτό, προέτρεψε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «να μην κάνουν το ίδιο λάθος.

Δεν χρειάζεται στην υγειονομική κρίση να προσθέσουμε έναν ακόμη διχασμό. Αυτό που προέχει είναι να κερδηθεί η μάχη της ζωής απέναντι στο θάνατο και να σώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συνανθρώπους».

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης