• 8 Μαΐου 2024,

Μάκης Καραμπιμπέρης: «Ο ΠΑΟΚ Καβάλας σε καλό δρόμο»

 Μάκης Καραμπιμπέρης: «Ο ΠΑΟΚ Καβάλας σε καλό δρόμο»

Συνεχίζει την παράδοση της οικογενείας ο Μάκης Καραμπιμπέρης. Ο πατέρας του Νίκος ήδη έχει κάνει μια διαδρομή στο ποδόσφαιρο της Καβάλας ως προπονητής και ακολουθεί ο γιός.

Ο Μάκης Καραμπιμπέρης τα τελευταία χρόνια είναι προπονητής στον ΠΑΟΚ Καβάλας και αποτελεί έναν από τους πιο νέους ηλικιακά προπονητές του τοπικού μας ποδοσφαίρου. Στην Αθλητική Πρωινή μίλησε για την πορεία του ΠΑΟΚ Καβάλας στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και όχι μόνο.

Αναλυτικά η συνέντευξη.    


Ερ: Πως ήταν το ξεκίνημα του πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ Καβάλας; Το ξεκίνημα του πρωταθλήματος για την ομάδας μας ήταν ιδανικό έχοντας 2 νίκες και 1 ισοπαλία ενώ επίσης περάσαμε και στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΚ.

Υπάρχει ικανοποίηση, αυτό δεν τον συζητάμε. Δείξαμε ότι έχουμε δημιουργήσει ένα καλό σύνολο που μπορεί να παίξει θετικό ρόλο στη Β` κατηγορία της ΕΠΣΚ.

Ερ: Ποιος θα είναι ο στόχος σας όταν επαναρχίσει το πρωτάθλημα;

Απ: Ο στόχος μας μόλις ξαναρχίσει το πρωτάθλημα είναι να συνεχίσουμε από  εκεί που σταματήσαμε όμως σίγουρα θα χρειαστεί δουλειά για να αναπληρώσουμε την διακοπή.

Δεν είναι τόσο εύκολο για τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές να βρεθούνε στην ίδια κατάσταση που ήταν πριν τη διακοπή. Μετράνε ήδη περίπου ένα μήνα χωρίς αγώνες και προπονήσεις.

Ερ: Πως είναι το φετινό πρωτάθλημα της Β` κατηγορίας;

Απ: Το φετινό το πρωτάθλημα από τις πρώτες αγωνιστικές φάνηκε ότι είναι πολύ ανταγωνιστικό με όλες τις ομάδες να είναι σε καλό επίπεδο. Βάση των αποτελεσμάτων των τριών πρώτων αγωνιστικών και γνωρίζοντας τα ρόστερ των ομάδων οι ομάδες που ξεχωρίζουν για άνοδο είναι η ΑΕΚ Καβάλας και ο Ατρόμητος Ακροβουνίου.

Βέβαια ακόμη το δείγμα είναι πολύ μικρό αφού παίξαμε λίγες αγωνιστικές. Σίγουρα όμως κάποια πράγματα στην κορυφή φάνηκαν από την αρχή. Ο δρόμος πάντως είναι μακρύς, όταν επαναρχίσει το πρωτάθλημα.

Ερ: Πολύ νωρίς στα δύσκολα. Είσαι από τους πιο νέος ηλικιακά προπονητές στο τοπικό πρωτάθλημα.

Απ: Φέτος είναι η 3η χρόνια όπου κάθομαι στον πάγκο τις ομάδας είμαι  από τους νεότερους προπονητές κάθε χρόνο αποκτώ εμπειρίες οπούς μαζί με τις γνώσεις έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Ευχαριστώ και τους παίκτες που συνεργάζομαι μαζί τους, όλο αυτό το διάστημα.

Ερ: Αν δεν ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα θα είναι καταστροφή για το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Απ:  Σίγουρα όπως σε όλους τους κλάδους η πανδημία είναι καταστροφική έτσι και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όμως επειδή προέχει η υγεία όλων μας πιστεύω η αρμόδιες αρχές να έχουν πλάνο και μέτρα για την ασφαλή επιστροφή στα γήπεδα και να μην είναι όλα στον αέρα.

Φυσικά ελπίζουμε το κράτος να βοηθήσει οικονομικά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Διαβάστε επίσης