• 19 Απριλίου 2024,

Μάκης Παπαδόπουλος: «Κάποιοι κρύβουν την αποτυχία τους πίσω από “τη γνώση” και “την εμπειρία”…»

 Μάκης Παπαδόπουλος: «Κάποιοι κρύβουν την αποτυχία τους πίσω από “τη γνώση” και “την εμπειρία”…»

Όσοι επικαλούνται τη γνώση και την εμπειρία στα αυτοδιοικητικά θέματα θα πρέπει να εξηγήσουν στους δημότες μία απλή αλήθεια:

με την “εμπειρία” τους και τη “γνώση” τους δεν κατόρθωσαν τόσα χρόνια να λύσουν κανένα σοβαρό πρόβλημα του Δήμου και δεν πέτυχαν να δημιουργήσουν ανάπτυξη και πλούτο στον τόπο μας.

 

Αντιθέτως, με “την εμπειρία” και “τη γνώση” τους, έχουν δημιουργήσει “μεγάλο πλούτο” από σοβαρά προβλήματα: ρουσφέτια, “βολέματα”, σπατάλες και κακοδιαχείριση, κτίρια και ολόκληρες περιοχές που ρημάζουν από την εγκατάλειψη και την αδιαφορία, έργα που δεν ολοκληρώνονται στην ώρα τους, ανύπαρκτες συντηρήσεις εξοπλισμού και εγκαταστάσεων στη ΔΕΥΑΚ, και πολλά άλλα.

 

Ακόμη, και η γέφυρα στο Κάτω Νοσοκομείο έπεσε λόγω “γνώσης” και “εμπειρίας”…

 

Όχι λοιπόν! Τέτοια “γνώση” και “εμπειρία” δεν μας αξίζει!

 

Ούτε θα επιτρέψουμε σε κάποιους να αποκρύψουν το παρελθόν τους και τις αποτυχημένες επιλογές τους.

 

Παρόλα αυτά, εμείς δεν μένουμε εκεί. Τα προβλήματα της Καβάλας είναι πολλά και μεγάλα, και δεν περισσεύει κανείς.

 

Θα συνεργαστούμε με όλους και θα διοικήσουμε με όλους, για το καλό της Καβάλας.

 

Εμείς δεν θέλουμε να διαμορφωθεί μία “σκληρή” πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο, ένα μπλοκ από κάποιες παρατάξεις που θα διοικούν και άλλες που θα μένουν “στην απ’ έξω”.

 

Βεβαίως, όποτε υπάρχουν διαφωνίες σε κάποιο θέμα, θα ψηφίζουμε δημοκρατικά και θα ισχύει η αρχή της πλειοψηφίας. Και ο καθένας θα λογοδοτεί για τις επιλογές του στους πολίτες.

 

Όλοι όσοι θέλουν πραγματικά να προσφέρουν και να υπερασπιστούν μαζί μας τα συμφέροντα του Δήμου μας δεν πρέπει να αποκλειστούν.

 

Εμείς καλούμε τους δημότες να κάνουν την υπέρβαση.

 

Να ξεφύγουν από τις αποτυχημένες “συνταγές του παρελθόντος” και να στηρίξουν έναν πραγματικά Ανεξάρτητο συνδυασμό και έναν αληθινά Ανεξάρτητο Δήμαρχο Καβάλας.

 

Έναν Δήμαρχο για όλους!

 

Μάκης Παπαδόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας

 

 

Διαβάστε επίσης