• 17 Μαΐου 2024,

Μαρία Ζαχαρούδη: «Κρατώ μικρό καλάθι ως προς τους στόχους μου» 

 Μαρία Ζαχαρούδη: «Κρατώ μικρό καλάθι ως προς τους στόχους μου» 

Συνέντευξη στην Αθλητική Πρωινή και στον Τάσο Πατσίδη παραχώρησε η πρωταθλήτρια Επτάθλου του ΟΚΑΚ Μαρία Ζαχαρούδη.

Αναφέρθηκε στη χρονιά που πέρασε αλλά και στους στόχους που έχει βάλει για το 2022, λέγοντας  χαρακτηριστικά ότι κρατάει μικρό καλάθι αφού και ένας τραυματισμός τη χρονιά που φεύγει την έφερε πίσω σε όλο τον προγραμματισμό της.

Ερ: Πως ήταν αγωνιστικά το 2021 για σένα; Υπήρχαν κάποιες ατυχίες; Κατά πόσο υλοποιήθηκαν οι στόχοι που είχε βάλει;

Απ: Η αθλητική χρονιά που μας πέρασε είχε τις όμορφες και τις άσχημες στιγμές της. Με διαφορά η πιο όμορφη στιγμή της χρονιάς ήταν η νίκη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου με μια πολύ καλή επίδοση. Η συνέχεια για τον ανοιχτό στίβο δεν κύλησε όσο καλά την περίμενα, διότι ένας τραυματισμός κατά τη διάρκεια του Διασυλλογικού πρωταθλήματος επτάθλου μας πήγε πολύ πίσω στις προπονήσεις και μας στέρησε τη συμμετοχή σε πολλούς αγώνες προετοιμασίας. Επομένως στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ένιωσα ανέτοιμη και η έλλειψη προπόνησης ήταν εμφανής. Έτσι είναι όμως ο πρωταθλητισμός και όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Επομένως δεν θα έλεγα ότι υλοποιήθηκαν οι στόχοι και οι προσδοκίες μου, κρατάω όμως τις όμορφες αναμνήσεις και μια ακόμη πανελλήνια νίκη και συνεχίζω προς το στόχο μου.

Ερ: Τι στόχους έχεις βάλει για τη νέα αγωνιστική χρονιά;

Απ: Από την εμπειρία μου τόσα χρόνια θα ήθελα να κρατάω μικρό καλάθι ως προς τους στόχους μου, διότι μπορεί να είσαι στην καλύτερη κατάσταση της ζωής σου και έτοιμος για μεγάλα πράγματα, αλλά ο Θεός να έχει άλλα σχέδια. Να μου δώσει ο Θεός υγεία λοιπόν και τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν

Ερ: Τι εύχεσαι για το νέο έτος;

Απ: Εύχομαι να γίνουν αγώνες χωρίς απρόοπτα λόγω της πανδημίας, και να έχω μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς.

Ερ: Ο ΟΚΑΚ κινήθηκε πάλι σε υψηλά επίπεδα το 2021, αυτό είναι και ένα κίνητρο για όλο το σύλλογο και στη νέα αγωνιστική περίοδο;

Απ: Ο ΟΚΑΚ όπως και κάθε χρόνο βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους συλλόγους πανελληνίως και αυτό είναι λόγω της άριστης δουλειάς από την διοίκηση, τους προπονητές και τους αθλητές. Ανήκουμε σε έναν σύλλογο που μας στηρίζει με κάθε δυνατό μέσο και εμείς σαν αθλητές δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να ανεβάσουμε τον σύλλογο ακόμη πιο ψηλά.

Διαβάστε επίσης