Μάρκος Δέμπας: Συμμετοχή στη ΔΕΘ και προετοιμασία της KAVALA ΕΧΡΟ

 Μάρκος Δέμπας: Συμμετοχή στη ΔΕΘ και προετοιμασία της KAVALA ΕΧΡΟ

Στα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης θα βρεθεί η διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας. Ο καβαλιώτικος επιχειρηματικός φορέας θα δώσει το παρών στη ΔΕΘ αφού θα διαθέτει ένα χώρο περίπου 25 τμ, στο πλαίσιο παρουσίας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας. Εκεί θα έχουν τη δυνατότητα δώδεκα και πλέον επιχειρήσεις της Καβάλας να εκθέσουν τα προϊόντα τους. Ταυτόχρονα, το Επιμελητήριο θα καταφέρει να προβάλει ευρύτερα την περιφερειακή ενότητα Καβάλας και τα τουριστικά της αξιοθέατα.

Φέτος επιχειρείται μια αναβάθμιση του θεσμού της ΔΕΘ, με τιμώμενη χώρα τη Ρωσία. Μια χώρα που έτσι κι αλλιώς ενδιαφέρει ιδιαιτέρως το Επιμελητήριο στη διάρκεια των τελευταίων ετών. Η διοίκηση θα σχηματίσει άποψη για τις νέες επιχειρηματικές τάσεις που επικρατούν ενώ και οι ντόπιοι επαγγελματίες θα καταφέρουν να προωθήσουν τα δικά τους προϊόντα.

Άρχισε ήδη η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή των τοπικών επιχειρήσεως στη φετινή KAVALA EXPO μας ενημέρωσε ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Μάρκος Δέμπας. Σαφέστερη εικόνα βεβαίως θα σχηματισθεί μετά τα μέσα του Σεπτέμβρη. Ενθαρρυντική είναι η κινητικότητα και το ενδιαφέρον που καταγράφεται εκ μέρους καινούργιων επιχειρήσεων.

Η διοίκηση του Επιμελητηρίου παραμένει σε συναγερμό για την τακτοποίηση του εκθεσιακού χώρου και την επαναφορά του μετά τη φιλοξενία των προσφύγων. Οι προετοιμασίες του, κατά τα λεγόμενα του κ. Δέμπα, κινούνται σε πολύ καλό ρυθμό και μάλιστα προέβλεψε ότι δε θα υπάρξουν οργανωτικά προβλήματα ενόψει του φετινού θεσμού.

 

=

 

Διαβάστε επίσης