Μάρκος Δέμπας: «Περιμένουμε μια λαμπρή έκθεση KavalaExpo 2019»

 Μάρκος Δέμπας: «Περιμένουμε μια λαμπρή έκθεση KavalaExpo 2019»

Τρεις εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Καβάλας συνάντησαν χθες στους δημοσιογράφους στην καθιερωμένη και απαραίτητη συνέντευξη τύπου ενόψει της έκθεσης του Επιμελητηρίου που εγκαινιάζεται το απόγευμα της Παρασκευής. Πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο της Νέας Καρβάλης. Μίλησαν για προετοιμασίες πολλών μηνών, περιέγραψαν ένα λαμπρό εκθεσιακό γεγονός. Ένα βήμα όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά, για την αναβάθμιση του θεσμού που φέτος είναι στον 27 χρόνο του. Περισσότερα λόγια ακούστηκαν από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μάρκο Δέμπα. Από πλευράς στοιχείων ανακοινώθηκε ότι θα υπάρχουν 135 περίπτερα, οι συμμετοχές υπολογίζονται στις 180. Θα έρθουν για να συναντήσουν συναδέλφους τους από την περιοχή 60 περίπου ξένοι επιχειρηματίες. Οι περισσότεροι από χώρες της Βαλκανικής.

Ο  πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μάρκος Δέμπας είπε στους δημοσιογράφους: «Περιμένουμε μία λαμπρή έκθεση. Το πιο σημαντικό είναι οι συμμετοχές επιχειρηματιών από τα Βαλκάνια και όχι μόνο. Η έκθεση μας σιγά-σιγά πάει να γίνει διεθνής. Υλοποιείται έτσι ένας παλιός μας στόχος. Θέλουμε να δίνει ένα μήνυμα εξωστρέφειας. Θα είναι φέτος από τις πλέον πολυπληθείς και δυναμικές εκθέσεις».

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου μίλησε και για το πρώτο επιχειρηματικό φόρουμ που γίνεται στο χώρο της έκθεσης το προσεχές Σάββατο. Αναφέρθηκε επίσης στις πολλές παράλληλες εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν: το σαλόνι γαστρονομίας , μουσικά γεγονότα από τοπικά συγκροτήματα, το φεστιβάλ βιομηχανικής πληροφορικής κτλ. Για τους εκθέτες ξεχώρισε τη συμμετοχή του Ελληνικού Στρατού και της Ελληνικής Αστυνομίας. Προφανώς ο Ελληνικός Στρατός έρχεται στην έκθεση πρώτη φορά, σε συνέχεια της συμμετοχής του στη ΔΕΘ. Αυτό μάλλον γίνεται και λόγω του Νίκου Παναγιωτόπουλου. Άλλωστε τα εγκαίνια της έκθεσης το βράδυ της Παρασκευής σκοπεύει να κάνει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος μαζί με τον Θόδωρο Καράογλου (Υπουργός Μακεδονίας Θράκης). Ο Λευτέρης Κουκουτίνης μίλησε για μία διαφορετική έκθεση καθώς όπως είπε τα προηγούμενα χρόνια η διοργάνωση αντιμετώπιζε προβλήματα. Περιέγραψε γενικότερα τους στόχους του Επιμελητηρίου Καβάλας,  για τους οποίους θα μιλήσει αναλυτικά στα εγκαίνια της έκθεσης ο κ Δέμπας.

Οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου επανέλαβαν χθες ότι θα υλοποιηθεί ο στόχος για μία δεύτερη έκθεση στο εκθεσιακό κέντρο της Νέας Καρβάλης, αφιερωμένη στην αλιεία. Όλοι όσοι μίλησαν, εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου, για την έκθεση απηύθυναν πρόσκληση στο κοινό να την επισκεφθεί. Επανέλαβαν ότι για την εξυπηρέτηση των πολιτών θα υπάρχουν τακτικά δρομολόγια λεωφορείων που θα μεταφέρουν τους πολίτες από το κέντρο της πόλης στο εκθεσιακό της Νέας Καρβάλης και το αντίστροφο. Τα δρομολόγια θα γίνονται τακτικά για να εξυπηρετούνται όλοι όσοι θέλουν να επισκεφθούν την έκθεση. Φέτος η έκθεση είναι μικρότερη. Αρχίζει την προσεχή Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου (εγκαίνια 20.30) θα λειτουργεί πρωί-απόγευμα το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Σεπτεμβρίου. Κλείνει τον κύκλο της στις 30 Σεπτεμβρίου ημέρα Δευτέρα.

 

 

Διαβάστε επίσης