• 25 Απριλίου 2024,

Μάθε από την @Koulara.gr ! Η καλύτερη πρέσα μαλλιών

 Μάθε από την @Koulara.gr ! Η καλύτερη πρέσα μαλλιών

Πάντα ήθελες τέλεια ίσια μαλλιά, αλλά ποτέ δεν τα κατάφερες;

Αν ναι, τότε μια πρέσα μαλλιών θα μπορούσε να είναι η λύση που ψάχνατε. Με τις σωστές τεχνικές και προϊόντα, μπορείτε να έχετε όμορφα ίσια μαλλιά σε χρόνο μηδέν.

Σε αυτό το άρθρο, θα καλύψουμε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να αποκτήσετε τέλεια ίσια μαλλιά με πρέσες μαλλιών. Θα καλύψουμε τι είναι η πρέσα μαλλιών, πώς να προετοιμάσετε τα μαλλιά σας και πώς να τεμαχίσετε και να ισιώσετε κάθε τμήμα μαλλιών. Θα μάθετε επίσης τις καλύτερες πινελιές και προϊόντα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το τέλειο φινίρισμα. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε!

Επαναφορτιζόμενη Πρέσα Μαλλιών με Power Bank

Τι είναι η πρέσα μαλλιών;

Οι πρέσες μαλλιών, γνωστές και ως σίδερα, είναι ένα δημοφιλές εργαλείο που χρησιμοποιείται από πολλούς για να επιτύχουν τέλεια ίσια μαλλιά. Αυτές οι συσκευές χρησιμοποιούν θερμαινόμενες πλάκες για να ισιώσουν τις κλειδαριές και διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και χρώματα. Τα πρέσες μαλλιών είναι συνήθως εξοπλισμένα είτε με κεραμικές είτε με μεταλλικές πλάκες, με τις κεραμικές πλάκες να είναι πιο απαλές στα μαλλιά και να μειώνουν τη ζημιά από τη θερμότητα. Πολλές πρέσες μαλλιών έχουν ακόμη και ρυθμίσεις θερμοκρασίας και μπορούν να φτάσουν έως και τους 450 βαθμούς Φαρενάιτ, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τη θερμότητα ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας και τις ανάγκες styling.

Για να χρησιμοποιήσετε μια πρέσα μαλλιών, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι απλώς να σφίξετε τη συσκευή στο τμήμα των μαλλιών σας που θέλετε να ισιώσετε και να τη γλιστρήσετε αργά στο μήκος του στελέχους της τρίχας. Η πολύ γρήγορη κίνηση μπορεί να προκαλέσει σχισμένα άκρα, επομένως είναι καλύτερο να αφιερώσετε χρόνο και να είστε ευγενικοί. Αν θέλετε να δημιουργήσετε λείες μπούκλες και κυματισμούς, κρατήστε την πρέσα μαλλιών για λίγα δευτερόλεπτα και αφήστε το.

Οι πρέσες μαλλιών είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να αποκτήσετε ίσια μαλλιά που μπορεί να διαρκέσουν έως και τρεις ημέρες ή περισσότερο, ανάλογα με την κατάσταση των μαλλιών σας. Πριν χρησιμοποιήσετε μια πρέσα μαλλιών, συνιστάται να πλένετε και να περιποιείτε τα μαλλιά σας και να χρησιμοποιήσετε ένα σπρέι προστασίας από τη θερμότητα για επιπλέον προστασία.

Η καλύτερη πρέσα μαλλιών από την Κουλάρα

Η Koulara σας προτείνει μια ασύρματη πρέσα μαλλιών ιδανική για ίσιωμα και μπούκλα μαλλιών ανά πάσα στιγμή η οποία χωράει παντού, λόγου του μικρού της μεγέθους την καθιστά ιδανική πρέσα μαλλιών για ταξίδι. Διαθέτει κλειδαριά ασφαλείας, αυτόματο κλείσιμο και διάφορα επίπεδα θερμοκρασίας για να προσαρμοστεί σε κάθε τύπο τρίχας. Οι κεραμικές επιχρισμένες πλάκες δεν βλάπτουν τα μαλλιά. Επιπλέον, είναι πολύ πρακτική γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως power bank σε οποιαδήποτε στιγμή.

Προετοιμασία των μαλλιών

Ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά για να επιτύχετε τέλεια ίσια μαλλιά με μια πρέσα μαλλιών είναι η προετοιμασία – και αυτό είναι κάτι στο οποίο πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή. Για να ξεκινήσετε, φροντίστε να ξεκινήσετε με μια καθαρή κεφαλή μαλλιών. Αυτό θα βοηθήσει πολύ περισσότερο τη διαδικασία και θα κάνει το τελικό αποτέλεσμα πολύ πιο επαγγελματικό.

Θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα προστατευτικό θερμότητας πριν ξεκινήσετε. Αυτό θα κρατήσει τα μαλλιά σας ασφαλείς από τη ζημιά από τη θερμότητα που προκαλείται από τη χρήση μιας πρέσας μαλλιών. Μόλις εφαρμοστεί το προστατευτικό θερμότητας, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.

Χρησιμοποιώντας μια χτένα με φαρδιά δόντια, ξεκινήστε να χτενίζετε τα μαλλιά σας από τις ρίζες μέχρι τις άκρες. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξεμπερδέψετε τις κλειδαριές σας και να διασφαλίσετε ότι η διαδικασία ισιώματος είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλή. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αφαίρεση τυχόν κόμπων ή μπερδέματος που θα μπορούσαν να εμποδίσουν την επιτυχή διεργασία ισιώματος.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία του χτενίσματος, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να προετοιμάζετε τα μαλλιά σας για το ίσιωμα. Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να χωρίσετε τα μαλλιά σας σε πολλά τμήματα. Αφού δημιουργηθούν τα τμήματα, χρησιμοποιήστε κλιπ μαλλιών ή δέσιμο μαλλιών για να στερεώσετε κάθε τμήμα. Αυτό θα τα κρατήσει στη θέση τους καθώς εργάζεστε με το ίσιωμα.

Τώρα που τα μαλλιά σας είναι προετοιμασμένα, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε να τα ισιώσετε. Αρχίστε να εργάζεστε πρώτα με τα κάτω τμήματα των μαλλιών σας και μετά προχωρήστε στα πάνω. Φροντίστε να αφιερώσετε το χρόνο σας και να ισιώσετε καλά κάθε τμήμα – αυτό θα διασφαλίσει ότι θα επιτύχετε την τέλεια ευθεία εμφάνιση που στοχεύετε.

Η προετοιμασία των μαλλιών σας απαιτεί λίγο χρόνο και προσπάθεια, αλλά είναι απαραίτητο για να επιτύχετε τέλεια ίσια μαλλιά με μια πρέσα μαλλιών. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα βήματα που περιγράφονται παραπάνω και θα είστε σε καλό δρόμο για την τελειότητα των ίσια μαλλιά.

Επαναφορτιζόμενη Πρέσα Μαλλιών με Power Bank

Λούσιμο των μαλλιών σας

Πριν χρησιμοποιήσετε μια πρέσα μαλλιών σας, είναι καλύτερο να πλύνετε πρώτα τα μαλλιά σας. Ξεκινήστε με το λούσιμο και το μαλακτικό των μαλλιών σας κανονικά. Αυτό θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι τα μαλλιά σας είναι ενυδατωμένα και θα διευκολύνει το ίσιωμα. Μετά το λούσιμο, είναι σημαντικό να στεγνώνετε τα μαλλιά σας είτε με στεγνωτήρα αέρα είτε με πιστολάκι. Εάν χρησιμοποιείτε πιστολάκι, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τη χαμηλότερη ρύθμιση θερμότητας και κρατήστε το πιστολάκι σε κίνηση για να βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας είναι εντελώς στεγνά. Μόλις στεγνώσουν τα μαλλιά σας, θα είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε την πρέσα μαλλιών σας.

Εφαρμογή Θερμοπροστατευτικού

Η χρήση μιας πρέσας μαλλιών μπορεί να σας δώσει εξαιρετικά ίσιες τρίχες, αλλά μπορεί επίσης να βλάψει και να στεγνώσει τα μαλλιά σας εάν δεν λάβετε τα σωστά προληπτικά μέτρα. Το θερμοπροστατευτικό είναι απολύτως απαραίτητο εάν χρησιμοποιείτε ισιωτικό μαλλιών. Απλώς ψεκάστε ομοιόμορφα τα μαλλιά σας με ένα θερμοπροστατευτικό προϊόν πριν περάσουν το ίσιωμα μέσα από αυτά. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι τα μαλλιά σας προστατεύονται από τη θερμότητα του ισιωτικού και λιγότερο πιθανό να υποφέρουν από σπασμένες άκρες, σπάσιμο και άλλες ζημιές που σχετίζονται με τη θερμότητα.

Χρησιμοποιώντας μια πρέσα μαλλιών

Η χρήση της σωστής πρέσας μαλλιών είναι το κλειδί για να επιτύχετε τέλεια ίσια μαλλιά. Τα ισιωτικά μαλλιών διατίθενται σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και ρυθμίσεις θερμότητας, επομένως είναι σημαντικό να καθορίσετε ποιο είναι κατάλληλο για εσάς.

Πρώτον, επιλέξτε μια πρέσα μαλλιών με κεραμικές πλάκες ή πλάκες τιτανίου, καθώς είναι πιο αποτελεσματικά στην ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας, μειώνοντας τον κίνδυνο ζημιάς από τη θερμότητα, ενώ παράλληλα σας δίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σκεφτείτε το μέγεθος των πιάτων για να βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλα για το μήκος των μαλλιών σας.

Επαναφορτιζόμενη Πρέσα Μαλλιών με Power Bank

Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι το ίσιωμα έχει ρυθμιζόμενες ρυθμίσεις θερμότητας για να σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό επίπεδο θερμότητας για τον τύπο μαλλιών σας. Τα πιο πυκνά μαλλιά μπορεί να χρειάζονται υψηλότερη ρύθμιση θερμότητας από τα πιο λεπτά μαλλιά.

Είναι επίσης σημαντικό να χρησιμοποιείτε σπρέι προστασίας από τη θερμότητα πριν χρησιμοποιήσετε το ισιωτικό μαλλιών για να μειώσετε τον κίνδυνο ζημιάς. Εφαρμόστε μερικά spritzes με θερμοπροστατευτικό σπρέι ομοιόμορφα σε όλα τα μαλλιά σας πριν το styling.

Μόλις είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε, κόψτε τα μαλλιά σας σε τμήματα πλάτους 1-2 ίντσες. Ξεκινήστε με τα κατώτερα στρώματα των μαλλιών σας και αφιερώστε λίγο χρόνο κάνοντας τις τομές. Σφίξτε προσεκτικά το ισιωτικό στη ρίζα ενός τμήματος και μετακινήστε το αργά στο μήκος των μαλλιών σας. Η πολύ γρήγορη μετακίνηση του ισιωτικού μπορεί να προκαλέσει ζημιά στα μαλλιά, οπότε αφιερώστε λίγο χρόνο.

Τέλος, είναι σημαντικό να χτενίζετε τις άκρες των μαλλιών σας. Για πιο μακριά μαλλιά που είναι στρωμένα, φορμάρετε τις άκρες των μαλλιών με μια κίνηση προς τα κάτω, ώστε το μήκος των μαλλιών σας να γίνει λεία και ίσια.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε απενεργοποιήσει την πρέσα μαλλιών μόλις τελειώσετε και χρησιμοποιήστε ένα σπρέι προστασίας από τη θερμότητα στη συνέχεια για να κλειδώσετε το χτένισμα και να προστατέψετε τα μαλλιά.

Με αυτές τις συμβουλές και κόλπα, είστε στο δρόμο σας για να επιτύχετε τέλεια ίσια μαλλιά με το ισιωτικό μαλλιών σας.

Επαναφορτιζόμενη Πρέσα Μαλλιών με Power Bank

Χωρίστε τα μαλλιά

Πριν φτάσετε στο ισιωτικό μαλλιών σας, θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε κόψει πρώτα τα μαλλιά σας. Η σωστή κοπή των μαλλιών σας διασφαλίζει ότι η θερμότητα κατανέμεται ομοιόμορφα κατά τη χρήση του ισιωτικού σας. Ξεκινήστε χτενίζοντας τα μαλλιά σας για να απαλλαγείτε από τυχόν κόμπους και μπερδέματα. Χωρίστε το μπροστινό μέρος των μαλλιών σας από το πίσω μέρος. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε κλιπ για να αφαιρέσετε το επάνω και το πλαϊνό τμήμα. Όταν τελικά φτάσετε στο πίσω μέρος, χωρίστε το σε δύο τμήματα στη μέση. Αυτό θα κάνει τη διαδικασία ανόρθωσης πολύ πιο εύκολη. Όταν τελειώσετε, χρησιμοποιήστε το ισιωτικό μαλλιών σας για να ισιώσετε κάθε τμήμα των μαλλιών σας.

Ίσιωμα κάθε τμήματος μαλλιών

Προετοιμασμένα Μαλλιά για Ίσιωμα

Τώρα που τα μαλλιά σας είναι προετοιμασμένα και έτοιμα, μπορείτε να αρχίσετε να ισιώνετε τα μαλλιά σας με το ισιωτικό μαλλιών σας. Χωρίστε τα μαλλιά σας σε τμήματα, κάτι που θα κάνει τη διαδικασία πιο εύχρηστη. Ξεκινήστε με μικρά τμήματα του ανώτερου στρώματος των μαλλιών σας.

Πάρτε ένα καλό μέγεθος τρίχας

Περίπου στο πλάτος του ισιωτικού μαλλιών σας – και τοποθετήστε το ανάμεσα στις πλάκες του ισιωτικού μαλλιών σας. Πάρτε το χρόνο σας και βεβαιωθείτε ότι οι τρίχες είναι πολύ ομοιόμορφα κατανεμημένες μεταξύ των πλακών.

Τραβήξτε απαλά το ισιωτικό προς τα κάτω

Επιτρέποντας στις πλάκες να ισιώσουν τα μαλλιά και να απελευθερώσουν ατμό. Μετακινήστε ελαφρά το σίδερο στην αρχή και μετά μετακινήστε το μέχρι το μήκος των μαλλιών, έως ότου οι άκρες των μαλλιών σας χωριστούν από τις επίπεδες πλάκες σιδήρου.

Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία με κάθε τμήμα των μαλλιών σας μέχρι να ισιώσουν όλα. Φροντίστε να χειρίζεστε σταθερά αλλά απαλά κάθε τρίχα και προσπαθήστε να μην κρατάτε το ισιωτικό μαλλιών σε ένα σημείο για πολύ ώρα.

Επαναφορτιζόμενη Πρέσα Μαλλιών με Power Bank

Τελευταίες πινελιές

Αφού ολοκληρώσετε τη χρήση του ισιωτικού μαλλιών σας για να επιτύχετε τέλεια ίσια μούτρα, είναι σημαντικό να ολοκληρώσετε τη διαδικασία με μερικές επιπλέον πινελιές. Αυτές οι τελευταίες πινελιές θα σας βοηθήσουν να διασφαλίσετε ότι τα μαλλιά σας φαίνονται κομψά και υγιή για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι οι κλειδαριές σας είναι απαλλαγμένες από φούσκωμα, λειάνοντας τυχόν εναπομείναντα αδέσποτα με ένα πινέλο και έναν ελαφρύ ενυδατικό ορό. Αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα μαλλιά σας γυαλισμένα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και θα εξασφαλίσει ότι το στυλ σας θα παραμείνει στη θέση του.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα σπρέι προστασίας από τη θερμότητα στα μαλλιά σας ή έναν ορό με θερμοπροστατευτικές ιδιότητες για να προστατέψετε τις βλεφαρίδες σας από ζημιές λόγω της θερμότητας του ισιωτικού μαλλιών σας. Φροντίστε να εφαρμόσετε το προϊόν ομοιόμορφα σε όλα τα μαλλιά σας πριν το στεγνώσετε με πιστολάκι, το styling ή χρησιμοποιήσετε άλλα θερμαινόμενα εργαλεία.

Τέλος, αν σχεδιάζετε να χρησιμοποιείτε το ισιωτικό μαλλιών σας κάθε μέρα, αξίζει να επενδύσετε σε ποιοτικά εργαλεία styling. Ένα καλής ποιότητας ισιωτικό μαλλιών θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα μαλλιά σας υγιή και θα σας χαρίζει αποτελέσματα που να αξίζουν το κομμωτήριο κάθε φορά.

Με αυτές τις απλές συμβουλές, μπορείτε να επιτύχετε τέλεια ίσιες κλειδαριές με τη βοήθεια του ισιωτικού μαλλιών σας. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για να δημιουργήσετε ένα χτένισμα με επαγγελματική εμφάνιση σε τακτική βάση.

Επαναφορτιζόμενη Πρέσα Μαλλιών με Power Bank

Στέγνωμα μαλλιών

Το επόμενο βήμα για να πετύχετε τέλεια ίσια μαλλιά με ένα ισιωτικό μαλλιών είναι να στεγνώσετε τα μαλλιά σας με πιστολάκι. Πριν το κάνετε αυτό, είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε ένα θερμοπροστατευτικό σπρέι. Αυτό θα δημιουργήσει ένα προστατευτικό φράγμα που θα προστατεύσει τα μαλλιά σας από οποιαδήποτε ζημιά από τη θερμότητα που μπορεί να προκαλέσει αργότερα το ισιωτικό μαλλιών. Μετά την εφαρμογή του προϊόντος, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια βούρτσα για να χτενίσετε τα μαλλιά σας ενώ στεγνώνετε. Θα πρέπει πάντα να φυσάτε προς την κατεύθυνση της φυσικής ανάπτυξης των μαλλιών σας. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι οι κλώνοι έχουν στεγνώσει σωστά. Όταν τα μαλλιά στεγνώσουν τελείως, ήρθε η ώρα να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα και να χρησιμοποιήσετε το ισιωτικό μαλλιών.

Εφαρμογή προϊόντων φινιρίσματος για λάμψη και κράτημα

Μόλις ολοκληρώσετε το ίσιωμα των μαλλιών σας, το τελευταίο βήμα είναι να εφαρμόσετε ένα προϊόν φινιρίσματος για να δώσετε στα μαλλιά σας γυαλιστερή λάμψη και να τα βοηθήσετε να μείνουν στη θέση τους. Εάν έχετε λεπτά ή λεπτά μαλλιά, επιλέξτε ένα ελαφρύ προϊόν φινιρίσματος, όπως έναν ορό ή ένα σπρέι με βάση το λάδι. Ωστόσο, εάν έχετε πυκνά ή σγουρά μαλλιά, προτιμήστε ένα πιο βαρύ σπρέι ή κρέμα. Φροντίστε να ψεκάζετε το προϊόν στα μαλλιά σας τουλάχιστον 6 ίντσες μακριά και αποφύγετε να πλησιάσετε – όσο πιο κοντά και μπορεί να καταλήξετε με ένα λιπαρό, βαρύ βλέμμα. Αφού τοποθετηθεί το τελικό προϊόν σας, θα έχετε τέλεια ίσια, λαμπερά μαλλιά χάρη στη δύναμη του ισιωτικού μαλλιών σας.

Διαβάστε επίσης