• 19 Απριλίου 2024,

Με 14 νέα πρόσωπα ξεκίνησε ο ΑΟΚ(φωτογραφίες) 

 Με 14 νέα πρόσωπα ξεκίνησε ο ΑΟΚ(φωτογραφίες) 

Πρώτη προπόνηση για τον ΑΟΚ στο «Ανθή Καραγιάννη».  Μια νέα ομάδα με 14 μεταγραφές.

Τα νέα πρόσωπα που έδωσαν το παρόν τους είναι οι εξής:

Καθάριος από Νέστο Χρυσούπολης

Μελισσόπουλος από Ξάνθη

Οκάν από Ξάνθη

Βόσαλικ από ομάδα της Τσεχίας

Ορφανίδης από Νέστο Χρυσούπολης

Αρναούτογλου από Κισσαμικό

Παυλίδης από Ηρακλή Θεσσαλονίκης

Μαϊντανός από Νέστο Χρυσούπολης

Σιαματάς από Βύρωνας

Καζαντζίδης από Αετό Οφρυνίου

Στίκας από Τζεζένα

Τσολακίδης από Αλέξανδρο Κιλκίς

Παπαστεριανός από Αρη Λεμεσού

Δόντσος από Άρη Αβάτου

Ο Παύλος Δερμιτζάκης έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: « Ξεκινάει άλλη μια χρονιά ένα ευχάριστο ταξίδι για την ομάδα. Μετά την περσινή χρονιά που η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα και πάνω σε αυτό θέλω να ευχαριστήσω δημόσια και όλα τα παιδιά που δεν είναι φέτος στο ρόστερ της ομάδας. Πραγματικά όλοι μαζί κάναμε ένα μεγάλο αγώνα.

Η πόρτα της Καβάλας γι` όλα αυτά τα παιδιά πάντα θα είναι ανοιχτή. Καλή συνέχεια τους εύχομαι.  Είχαμε δυο πολύ δύσκολους μήνες γιατί η ομάδα άλλαξε σελίδα και έγινε ΠΑΕ με ότι συνεπάγεται αυτό. Προσπαθούμε σε όλα τα επίπεδα να είμαστε σωστοί και τα βήματα μας να είναι προσεκτικά.

Γι` αυτό το λόγο δεν βγάλαμε προς τα έξω τι κάναμε αυτούς τους δυο μήνες. Η ομάδα δούλευε διοικητικά για τη σύσταση της ΠΑΕ και οργανωτικά για το ρόστερ αλλά και για την προετοιμασία. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι κατά 95% το ρόστερ έχει ολοκληρωθεί. Έχουν έρθει παιδιά που συνδυάζουν το μικρό μέσο όρο ηλικίας και τις φιλοδοξίες που έχουνε.

Μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα και πράγματα αντάξια του ονόματος της ομάδας μας.  Να έχουμε υγεία. Του χρόνου ίσως η ομάδα να συζητάει κάτω από νέες συνθήκες.

Τα νέα πρόσωπα είναι 14 και μιλάμε για άλλες δυο μεταγραφές. Ουσιαστικά χτίζουμε μια νέα ομάδα.  Γίνανε προσπάθειες να κρατηθεί το 60% του ρόστερ βάση του δικού μου σχεδίου αλλά δυστυχώς μερικά πράγματα δεν είναι στο χέρι μας. Μερικά παιδιά επιλέξανε να πάνε κάπου αλλού. Πιστεύω ότι καλύψαμε τα κενά με το καλύτερο τρόπο».

Διαβάστε επίσης