• 21 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Με αισιόδοξα μηνύματα ξεκινά η νέα χρονιά στον Πυθαγόρα (φωτογραφίες)

 Με αισιόδοξα μηνύματα ξεκινά η νέα χρονιά στον Πυθαγόρα (φωτογραφίες)

Με αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχιση της πολυετούς δημιουργικής τους διαδρομής, άνοιξε η αυλαία της διαχειριστικής – πολιτιστικής περιόδου 2022-23, για το σύνολο των Συλλόγων που δραστηριοποιούνται στις αίθουσες του Πολιτιστικού Κέντρου «Πυθαγόρας».

Με πρωτοβουλία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Κέντρου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, 1 Οκτωβρίου 2022, ένας κοινός αγιασμός στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, τον οποίο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνος, καθώς και ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως.

Το «παρών» στην τελετή αγιασμού έδωσαν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Π.Ε. Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης και Τάνια Ελευθεριάδου, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη-Προσχολική Αγωγή του Δήμου Καβάλας, Ανέστης Δημητριάδης, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων της πόλης, καθώς και πλήθος μελών και φίλων των Συλλόγων.

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Δημοτικής Αστυνομίας, Απόστολος Μουμτσάκης, εκ μέρους της Διαχειριστικής Επιτροπής του Πολιτιστικού Κέντρου «Πυθαγόρας», σημείωσε ότι αποτελεί πολύ μεγάλη χαρά για όλους, το γεγονός ότι μετά από δύο χρόνια ο «Πυθαγόρας» θα ξαναποκτήσει ζωή.

Ευχαρίστησε όλα τα μέλη των Πολιτιστικών Συλλόγων που αυτά τα δύσκολα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, χρόνια της πανδημίας κράτησαν «ζωντανούς» τους Συλλόγους, τον Πολιτισμό και την Παράδοση.

Στο ίδιο πλαίσιο, εξέφρασε και την αισιοδοξία του για την εποικοδομητική συνεργασία και κοινή πολιτιστική συμπόρευση όλων των Πολιτιστικών Συλλόγων που δραστηριοποιούνται στο Πολιτιστικό Κέντρο, μέσα από με την φετινή, κοινή τελετή αγιασμού, ο συμβολισμός της οποίας δείχνει στην πράξη ότι οι πολιτιστικοί φορείς της πόλης ξεκινούν τη νέα χρονιά όλοι μαζί, από την ίδια «αφετηρία».

Παράλληλα, σημείωσε ότι στην παρούσα φάση το κράτος θα πρέπει σταθεί στο πλευρό των Πολιτιστικών Συλλόγων, καθώς η κρίση ανέδειξε, σε μεγαλύτερο βαθμό, τον σημαντικό ρόλο τους στην κοινωνία, εν γένει.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης