• 19 Μαΐου 2024,

Με ανακοίνωση του ο «Αίσωπος» ζητά τη βοήθεια των πολιτών

 Με ανακοίνωση του ο «Αίσωπος» ζητά τη βοήθεια των πολιτών

Ο Αίσωπος ιδρύθηκε το 1992 για την προστασία των αδέσποτων ζώων της περιοχής της Καβάλας. Μέχρι σήμερα είμαστε το μοναδικό σωματείο της περιοχής που αγωνίζεται για την διάσωση, την φροντίδα και την προστασία των αδέσποτων αλλά και δεσποζόμενων ζώων που καταλήγουν σε λάθος χέρια πέφτοντας θύματα κακομεταχείρισης. Τα περιστατικά βασανισμών και θανατώσεων ζώων βρίσκονται σε έξαρση, υπολογίζεται μάλιστα ότι στην χώρα μας υπάρχουν περί τα 2,5εκ αδέσποτα ζώα, κατά συνέπεια η δημιουργία καταφυγίων που θα παρέχει προστασία στα ζώα αυτά κρίνεται ως απαραίτητη.

Μέχρι σήμερα δεν υπήρξε καμία στήριξη από το κράτος και τους αρμόδιους φορείς, συμπεριλαμβανομένου του Δήμου Καβάλας και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης . Βασιζόμαστε κυρίως στις δωρεές και στην σκληρή δουλειά των εθελοντών μας. Τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης το έργο μας έχει γίνει ακόμη πιο δύσκολο.Τα πάγια έξοδα μας για το 2018 ανήλθαν στα 3500 ευρώ χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα επείγοντα περιστατικά. Με αυτό το ποσό εξασφαλίζεται η σίτιση και η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των 47 ζώων για ένα χρόνο. Ο χώρος όμως όπου στεγάζονται τα 47 ζώα χρειάζεται πάρα πολλές βελτιώσεις και διαθέσιμοι πόροι δεν περισσεύουν.

Για αυτό το λόγο τους τελευταίους μήνες αναζητήσαμε βοήθεια και στήριξη στους Έλληνες αλλά και φιλόζωους τους εξωτερικου. Μέσω της πλατφόρμας gofundme που μπορείτε να δείτε αναλυτικά στον παρακάτω σύνδεσμο

https://www.gofundme.com/give-ben-amp-his-friends-a-chance-at-a-better-life?fbclid=IwAR0WFyYwe

wJ1Hxmn5OZeO_WMyLt0GSmb7z_DMgNZ0kPIhxdHGcFNwFJ7Noc

Η προστασία των ζώων και η υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους για μια αξιοπρεπή ζωή είναι πιο σημαντική από ποτέ. Θα συνεχίσουμε αυτό των αγώνα γιατί το θεωρούμε υποχρέωσή μας. Για αυτό τον λόγο θα θεωρούσαμε μεγάλη μας τιμή και κίνηση πνοής οποιαδήποτε μορφή χορηγίας ή δωρεάς εκ μέρους σας ή ακόμη και τρόπους για να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας.

ΑΙΣΩΠΟΣ,ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

email: aisoposshelter@gmail.com

facebook: “Αίσωπος” Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ:  Μέσω Τραπέζης: Αριθμός Λογαριασμού: 84942065

IBAN : GR 120 160 566 000 000 00 849 420 65

SWIFT CODE (BIC): ATTIGRAAXXX

Μέσω PayPal: aisoposshelter@gmail.com

Διαβάστε επίσης