• 5 Μαΐου 2024,

 Με αστέρια που έλαμψαν στην Ελευθερούπολη η προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων (U19) για το Παγκόσμιο Κύπελλο

  Με αστέρια που έλαμψαν στην Ελευθερούπολη η προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων (U19) για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Την προετοιμασία  της ενόψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Κύπελλο το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο (29/6-7/7), ξεκίνησε η Εθνική ομάδα των Εφήβων (U19). Η ελληνική ομάδα βρίσκεται στον τρίτο όμιλο, όπου θα αντιμετωπίσει κατά σειρά Φιλιππίνες (29/6, 20:30), Ρωσία (30/6, 20:30) και Αργεντινή (2/7, 20:30).

Στην αποστολή συμμετέχουν παίκτες που πριν από λίγο καιρό πρωταγωνίστησαν στην τελική φάση του εφηβικού πρωταθλήματος που έγινε στην Ελευθερούπολη.  Συγκεκριμένα ο πρώτος σκόρερ του τουρνουά  και μέλος της πολυτιμότερης πεντάδας Χρυσοβαλάντης Κουρτίδης που ανήκει στον Αρη Θεσσαλονίκης αλλά και τρεις παίκτες από το Περιστέρι που είχε καταλάβει τη 2η θέση. Αυτοί είναι ο Ζώης Καράμπελας, ο Κώστας Κάδρας και ο Τηλέμαχος Βησσαρίου.  Ο  Καράμπελας  και ο Κάδρας μάλιστα είχαν ψηφιστεί στην καλύτερη πεντάδα του τουρνουά.

Επίσης στην αποστολή συμμετέχει και ο Περικλής Μπαζίνας του Προμηθέα Πατρών. Προπονητής της Εθνικής είναι ο Γιάννης Καστρίτης και συνεργάτες του οι  Γιώργος Δοξάκης, Δημήτρης Βαρβούνης.

Διαβάστε επίσης