• 19 Απριλίου 2024,

Με ένα μετάλλιο και πολλές διακρίσεις επέστρεψαν απο τον Θεσσαλονίκη οι αθλητές του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

 Με ένα μετάλλιο και πολλές διακρίσεις επέστρεψαν απο τον Θεσσαλονίκη οι αθλητές του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

4ο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων. Θεσσαλονίκη 17/3/2018
Με ένα χάλκινο μετάλλιο,δύο ατομικά ρεκόρ,προκρίσεις για το πανελλήνιο πρωτάθλημα και πολλά χαμόγελα αισιοδοξίας, επέστρεψαν αργά το απόγευμα σήμερα 17/3 οι αθλητές του
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ από τη Θεσσαλονίκη και το 4ο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων.
Αναλυτικότερα:
O Iωαννίδης Θανάσης στη σφαιροβολία παίδων, με βολή στα 15.33 μ πήρε την τρίτη θέση και πρόκριση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Η Φλώρου Γεωργία, στη σφαιροβολία κορασίδων με βολή στα 12.38 μ έκανε ατομικό ρεκόρ και κατέλαβε την 4η θέση και πρόκριση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Η ίδια αθλήτρια έλαβε μέρος και στον Ακοντισμό κορασίδων κάνοντας αξιόλογη προσπάθεια.
Ο Μισκάκης Χρήστος στη σφαιροβολία παίδων, με βολή στα 13.38 μ έκανε ατομικό ρεκόρ και κατέλαβε την 6η θέση.
Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας και στον προπονητή τους κ. Σάββα Ιωαννίδη.
Η Καβάλα μετά από πολλά χρόνια απουσίας από τις ρίψεις, τα 2 τελευταία χρόνια αρχίζει να πρωτοστατεί. Αυτό οφείλεται στις αξιόλογες προσπάθειες του προπονητή μας κ. Σάββα Ιωαννίδη και φυσικά στους ίδιους τους αθλητές. Να σημειώσουμε ότι στην Καβάλα δεν υπάρχει βοηθητικό Στάδιο για ρίψεις και αυτό κάνει την προσπάθεια μας ακόμη δυσκολότερη. Εμείς όλοι στον Ο.Κ.Α.Φ θα προσπαθούμε συνεχώς, ώστε οι ρίψεις στην Καβάλα, έχοντας ένα λαμπρό παρελθόν, να αποχτήσουν ένα λαμπρό μέλλον!!!!!

ΟΙ ΡΙΠΤΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΡΙΨΕΩΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,ΜΙΣΚΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΦΛΩΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΣΑΒΒΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ.

Διαβάστε επίσης