• 19 Μαΐου 2024,

Με κορυφαίο τον Καϊούμπι: Η ακτινογραφία των παικτών του ΑΟΚ στο ματς με τον ΠΑΟΚ Β’

 Με κορυφαίο τον Καϊούμπι: Η ακτινογραφία των παικτών του ΑΟΚ στο ματς με τον ΠΑΟΚ Β’

97 Κυρίτσης Ηλίας: Στο πέναλτι του Κούτσια έπεσε στη σωστή γωνία αλλά ήταν πολύ δύσκολο να το βγάλει. Έκανε μερικές καλές αποκρούσεις απέναντι σε μια  επιθετικά επικίνδυνη ομάδα.

 

2 Καζαντζίδης Γιάννης: Αγωνίστηκε στη θέση του αμυντικού μέσου. Έτρεξε πολύ, είχε διάθεση. Σίγουρα του βγήκε η κούραση από ένα σημείο και μετά. Αγωνίστηκε και δεξί μπακ μόλις βγήκε από το παιχνίδι ο Καραγιάννης.

 

5 Πανουργιάς Παντελής: Απείλησε με κεφαλιά την εστία του Μπαλωμένου μετά από κόρνερ του Έμπερτ. Ήταν θετικός χωρίς ιδιαίτερα λάθη.

 

22 Στίκας Απόστολος: Κάπου έχασε την αυτοσυγκέντρωση του από το πάθος που είχε. Παρασύρθηκε και νευρίασε προς το τέλος του Α` μέρους.

 

18 Θωμαΐδης Δημήτριος: Τον έχουμε δει και σε πιο καλές εμφανίσεις. Έτρεξε πάντως πολύ και σε κάποια στιγμή κουράστηκε και αυτός.

 

3 Σπάσιτς Μίλος: Ο Σέρβος δεν πήρε τις επιθετικές πρωτοβουλίες που έπαιρνε σε άλλα ματς. Κυρίως γιατί δε βρήκε πεδίο δράσης. Σίγουρα χωρίς φρεσκάδα όσο περνούσε η ώρα.

 

28 Καραγιάννης Χριστόφορος: Δεν πήρε επιθετικές πρωτοβουλίες ενώ είχε δύσκολο έργο αφού από την πλευρά του έπαιξε πολύ ο ΠΑΟΚ Β’ και μάλιστα με 2 και 3 παίκτες. Τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο  65`

 

87 Πάτρικ Έμπερτ: Με πολύ μεγάλη διάθεση να προσφέρει. Τα έδωσε όλα στα πρώτα 35 λεπτά και έμεινε από δυνάμεις. Άτυχος στο 49` όταν η μπάλα δεν του έκανε τα κέφια στο δοκάρι που είχε.

 

9 Σαμπανίδης Νίκος: Έπαιξε περισσότερο στα πλάγια. Με δική του ασίστ σκόραρε ο Καϊούμπι. Κουράστηκε και στο 60` έγινε αλλαγή από τον Μπελεβώνη.

 

30 Καϊούμπι Ντα Σίλβα: Ο Βραζιλιάνος ήταν ο κορυφαίος του ΑΟΚ. Πέτυχε γκολ, είχε δοκάρι και έδωσε μια ωραία πάσα στον Έμπερτ στη φάση του δεύτερου δοκαριού. Κυνήγησε κάθε φάση. Ο… παρεξηγημένος από τους φιλάθλους σε αρκετά παιχνίδια Καϊούμπι, πλέον πήρε… μπρος.

 

99 Μπόγκταν Σταμένκοβιτς: Δε του βγήκε το ματς. Κλείστηκε καλά και δεν μπόρεσε να απειλήσει την αντίπαλη εστία.

 

Οι αλλαγές

Ο Μπελεβώνης πήρε τη θέση του Σαμπανίδη. Αρχικά έπαιξε μπροστά από τον Καραγιάννη στη δεξιά πτέρυγα. Ο Γροσδάνης πέρασε στη θέση του Καραγιάννη ο οποίος τραυματίστηκε. Αγωνίστηκε στο χώρο της μεσαίας γραμμής, δίπλα στο Θωμαΐδη.

 

Οι κινήσεις του Γιώργου Αγγελίδη

Ο Γιώργος Αγγελίδης μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία στον πάγκο του ΑΟΚ, σαν πρώτος προπονητής. Σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε με τον Ολυμπιακό Βόλου στο αρχικό σχήμα χρησιμοποίησε τον Καραγιάννη στη θέση του Μπελεβώνη.

Στη διάρκεια του αγώνα ζητούσε συνέχεια την κατοχή της μπάλας και την καλή κυκλοφορία. Στο 60` έκανε την πρώτη του αλλαγή με τον Μπελεβώνη παίρνει τη θέση του Σαμπανίδη στη δεξιά πτέρυγα. Στο 65′ ο Γροσδάνης πέρασε στη θέση του Καραγιάννη για να πάει ως αμυντικός μέσος δίπλα στο Θωμαΐδη και να περάσει δεξί μπακ ο Καζαντζίδης. Έκανε δυο αλλαγές μέχρι το 90′.

Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με τη ψηφοφορία των δημοσιογράφων που παρακολούθησαν την αναμέτρηση πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα ανακηρύχτηκε ο Γερμανός μέσος του ΑΟΚ, Πάτρικ Έμπερτ. 

Διαβάστε επίσης