• 25 Απριλίου 2024,

Με Κώστα Ορφανό, πολύ κόσμο και… «γυναικεία υπόθεση» η εκδήλωση του Κεραυνού Ελευθερών(φωτογραφίες)

 Με Κώστα Ορφανό, πολύ κόσμο και… «γυναικεία υπόθεση» η εκδήλωση του Κεραυνού Ελευθερών(φωτογραφίες)

Πολύς κόσμος στο Δημοτικό γήπεδο Ελευθερών για την επιτυχημένη εκδήλωση του τοπικού Κεραυνού.

Ο Κώστας Ορφανός ήταν ο επίσημος καλεσμένος και βραβεύτηκε από τον Κεραυνό Ελευθερών(την τιμητική πλακέτα παρέδωσε η Αντιδήμαρχος Ελευθερών κ. Έλενα Μπενή), ενώ στον χαιρετισμό του έκανε λόγο τους ποδοσφαιριστές που από το νομό Καβάλας αγωνίστηκαν στον ΠΑΟΚ αλλά και σε άλλες μεγάλες ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος του Κεραυνού Ελευθερών κ. Οδυσσέας Ευδοκίου προλόγισε την εκδήλωση ενώ ήταν άψογος οικοδεσπότης. Ευχαρίστησε τους πάντες που παραβρέθηκαν αλλά και τους συνεργάτες του στη διοίκηση.

Εκτός του Κώστα Ορφανού βραβεύτηκαν ο προπονητής ποδοσφαίρου που είναι από τους υπεύθυνους για τα διπλώματα  προπονητών της ΕΠΟ,  Άγγελος Κυρανούδης(την βράβευση ο Οδυσσέας Ευδοκίου), ο παλιός διαιτητής και πρώην μέλος του Δ. Σ του Κεραυνού Ελευθερών Στέφανος Μακάκης(την βράβευση ο Φώτης Τερετίδης), ο πρώην πρόεδρος του Κεραυνού Ελευθερών Αστέριος Ζήκος(την βράβευση ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Μιχάλης Ζαμπούνης), ο πρώην πρόεδρος του Κεραυνού Ελευθερών Γιώργος Μαυροχαλιβίδης(τη βράβευση ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ Μιχάλης Παπαδόπουλος) και ο Αναστάσιος Παπαδόπουλος σαν εκπρόσωπος εταιρίας που βοηθάει τον Κεραυνό( τη βράβευση ο αντιπρόεδρος του Κεραυνού Ελευθερών Γιάννης Χασομέρης).  Ακόμη εκπρόσωποι της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ πρόσφεραν μια φανέλα με τις υπογραφές των κοριτσιών στον πρόεδρο Οδυσσέα Ευδοκίου καθώς και μια εικόνα της Παναγίας.

Στην εκδήλωση που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες αφού το συγκρότημα «γυναικεία υπόθεση» ξεσήκωσε τους πάντες, παραβρέθηκαν ο βουλευτής της Ν. Δ Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο πρώην βουλευτής κ. Γιάννης Πασχαλίδης, ο πρώην Δήμαρχος του Δήμου Παγγαίου Βασίλης Ξουλόγης και από τον αθλητικό χώρο εκτός από τη διοίκηση της ΕΠΣΚ(Μιχάλης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Ρουμελιώτης), ο πρώην πρόεδρος Μπάμπης Ευσταθιάδης, ο πρόεδρος  του Ερασιτέχνη ΑΟΚ Αντώνης Αντωνίου, ο πρόεδρος της ΑΕΚ Καβάλας Σταμάτης  Τσάμαρης, ο πρόεδρος του Βρασίδα Νέας Περάμου Βασίλης Μπιλμπίλης, ο πρόεδρος του Αστέρα Φωλιάς Μπάμπης Χρυσανίδης και εκπρόσωποι από τον Ορφέα Ελ, τον ΑΟ Ελαιοχωρίου , τον ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα, τον Ατρόμητο Ακροβουνίου και της ΑΕ Πιερέων.

Επίσης ο προπονητής του Κεραυνού Ελευθερών Πέτρος Τραγαντζόπουλος και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης