• 25 Απριλίου 2024,

Με Λεγάτο σκόρερ Καπνόπουλο κορυφαίο η ΑΕΚ και … «πότε θα κάνει ξαστεριά» 1-0 τον Βρασίδα(φωτογραφίες)

 Με Λεγάτο σκόρερ Καπνόπουλο κορυφαίο   η ΑΕΚ και … «πότε θα κάνει ξαστεριά» 1-0 τον Βρασίδα(φωτογραφίες)

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης

Με γκολ του Πατρινού Λεγάτου στο 70` από κόρνερ του Προβατίδη η ΑΕΚ έφτασε στη νίκη απέναντι στον Βρασίδα της  Νέας Περάμου ενώ στο τέλος του αγώνα αντι για τον ύμνο της ΑΕΚ που συνήθως ακούμε μετά από τρίποντο της Καβαλιώτικης ομάδας, επιλέχθηκε στα μεγάφωνα το… «πότε θα κάνει ξαστεριά» προς έκπληξη των πάντων.

Στο Α` μέρος το ματς δε βλεπόταν. Οι δυο ομάδες πολύ επιφυλακτικές δε δημιούργησαν ούτε μια ευκαιρία.  Στην επανάληψη μπήκε καλύτερα ο Βρασίδας αλλά οι αλλαγές που έκανε ο Προβατίδης βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό. Ειδικά ο Καπνόπουλος έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με τη φανέλα της ΑΕΚ. Με τις πάσες του κατάφερε να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα και γενικά κρίνεται ο καλύτερος της αναμέτρησης.  Επίσης έδωσε φρεσκάδα ο Μοσχούδης. Η ΑΕΚ ανέβηκε κυρίως μετά το 70` ενώ στην αρχή της επανάληψης η ομάδα της Περάμου είχε δυο καλές φάσεις.

Το συγκρότημα του Ιγνατιάδη μάλλον φοβήθηκε περισσότερο απ` ότι θα έπρεπε το ματς ενώ φάνηκε στην ΑΕΚ η απουσία του Κυγάης.  Στο 57` ο Σιδηρόπουλος απείλησε με λόμπα αλλά ο Κουνατίδης έδιωξε σε κόρνερ ενώ στο 62` το σουτ του Τσέχου πέρασε λίγο άουτ. Στο 67` από πάσα του Καπνόπουλου απείλησε ο Αγγος.  Στο 70` από πάσα του Καπνόπουλου μόνος του ο Λεγάτος πλάσαρε αλλά δε βρήκε στόχο, στην πρώτη κλασσική ευκαιρία του αγώνα. Στο 71` ο Καπνόπουλος απείλησε με σουτ που η  μπάλα έγλειψε το οριζόντιο δοκάρι.  Στο 82` από κόρνερ του Προβατίδη, ο Λεγάτος με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι το 1-0. Στο 89` σουτ του Προβατίδη η μπάλα κόντραρε και πέρασε λίγο άουτ και στο 90` κεφαλιά του Λεγάτου άουτ.

Οι συνθέσεις

ΑΕΚ: Κουνατίδης, Μαλαμίδης, Πανάγου 52` Μοσχούδης, Στερνιώτης, Ελευθεριάδης, Ταταλιάς 52` Ισα, Λεγάτος, Σεμερτζίδης, Βακιρτζής 52` Καπνόπουλος, Προβατίδης, Αγγος 90` Κυγάης Γ.

Βρασίδας: Χατζηνικολής, Σιδηρόπουλος Μ 46` Μουλάι, Χατζησταύρου 69` Ανωτίδης, Περκουλίδης, Μπατάκογλου, Φουστέρης, Σπυρίδης, Μπαρμπαγιάννης, Καλτσίδης, Τσέχου, Σιδηρόπουλος Ν 77` Μπαϊρακτάρη

Διαβάστε επίσης