• 20 Απριλίου 2024,

Με λίγα νέα πρόσωπα η διοίκηση της Στέγης

 Με λίγα νέα πρόσωπα η διοίκηση της Στέγης

Με μικρή προσέλευση μελών, μόλις 30 ατόμων, πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής στο θερινό κινηματογράφο «Ζέφυρο» οι εκλογές για το νέο ενδεκαμελές διοικητικό συμβούλιο της Στέγης Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών.

Στις εκλογές εξελέγησαν ως επί το πλείστον τα ίδια πρόσωπα, με δύο μόνο καινούργια μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Την Φωτεινή Μαδεμλή και την Άννα Μονογιού. Όλοι οι υπόλοιποι ήταν αυτοί που μετείχαν και στο προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο. Δηλαδή οι: Καμπουρίδης Βαγγέλης, Φωτεινή Καλλιανιώτη, Γιαννούλα Τάνια,Σταγγίδης Διαμαντής, Κολτσακίδου Μαρία, Γκουλούση Κορίνα, Καλαντζόπουλος Νίκος, Παπαδοπούλου Μερόπη, Ρακιτζής Μίνος. Αναπληρωματική η Μιροσνιτσένκο Αναστασία.

Οι εκλεγμένοι θα συγκροτηθούν σε σώμα το επόμενο διάστημα. Η συνέλευση του συλλόγου αποφάσισε το διοικητικό της συμβούλιο να μειωθεί από τα 11 στα 7 άτομα και εκλογές να γίνονται κάθε τρία και όχι κάθε δύο χρόνια.

Οι εκδηλώσεις του συνδέσμου θα ξεκινήσουν με το νέο έτος, λόγω των μέτρων πρόληψης της πανδημίας. Θα είναι εκδηλώσεις και για τη συμπλήρωση 70 ετών από την ίδρυσή του συλλόγου. Θέμα με το οποίο θα ασχοληθεί εκτενώς στη νέα ηλεκτρονική του έκδοση το περιοδικό του συλλόγου «Υπόστεγο»

(φωτογραφία αρχείου)

Διαβάστε επίσης