• 25 Απριλίου 2024,

Με μεγάλη επιτυχία και συνολικά 120 παιδιά από την Ελλάδα και το εξωτερικό ολοκληρώθηκε το 1ο scouting camp στην Καβάλα

 Με μεγάλη επιτυχία και συνολικά 120 παιδιά από την Ελλάδα και το εξωτερικό ολοκληρώθηκε το 1ο scouting camp στην Καβάλα

Με μεγάλη επιτυχία -παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες και τη μη συμμετοχή νεαρών από τις ομάδες της πόλης της Καβάλας- ολοκληρώθηκε το 1ο scouting camp.

Συνολικά 120 παιδιά από διάφορα μέρη της Ελλάδας αλλά και εξωτερικού αγωνίστηκαν αυτές τις τρεις ημέρες μπροστά στα μάτια των ειδικών που σχολαστικά ανέλυαν και αξιολογούσαν τους νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Τα μπλοκάκια τους γέμισαν από σημειώσεις. Είναι σίγουρο πως κάποια παιδιά που ξεχώρισαν θα συνεχίσουν να ζουν το όνειρο τους σε κάποια μεγάλη ομάδα του εξωτερικού.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην ακαδημία του Μουντιαλίτο για την άψογη συνεργασία για την αμέριστη βοήθεια την φιλοξενία,την επαγγελματικότητα, την υπευθυνότητα και την οργάνωση που έδειξαν οι άνθρωποι της αυτό το τριήμερο. Όλα αυτά τα στοιχεία δικαιολογούν και τη φήμη πως είναι με διαφορά η κορυφαία ακαδημία στην Καβάλα και από τις καλύτερες στην Ελλάδα.Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο «Κτήμα Παπαδόπουλου» στο Κρυονέρι, στην ταβέρνα «Σάββας» στα Σφαγεία, στο εστιατόριο «Ελληνικόν» στον Άγιο Νικόλαο, στον κύριο Αντώνιου με το κατάστημα «Ελιά Ελιά» στην πλατεία Καπνεργατη, στο cafe 18 στο κέντρο της πόλης ,στο τυπογραφείο «Λουπέλης» καθώς και στις ομάδες του νομού Καβάλας: Αετός Οφρυνίου, Ορφέας Ελευθερούπολης, Χαλκερό και φυσικά το Μουντιαλίτο (αυτές ήταν μονάχα οι ομάδες του νομού που επέτρεψαν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές τους, να ζήσουν αυτήν την σπουδαία εμπειρία).

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Ραντεβού στην Καβάλα για το scouting camp τον επόμενο Οκτώβριο.

Παναγιώτης Δομουτζόγλου

Διαβάστε επίσης