Με Νίκο Πορτοκάλογλου η Λευκή Νύχτα της Ελευθερούπολης;

 Με Νίκο Πορτοκάλογλου η Λευκή Νύχτα της Ελευθερούπολης;

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο Νίκος Πορτοκάλογλου θα τραγουδήσει στη Λευκή Νύχτα της Ελευθερούπολης που είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Χρήστος Μποσμπότης σε συνεργασία με την Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παγγαίου κ. Μυρσίνη Χρυσαφούδη, ήρθε σε επαφή με τον μάνατζερ(υπάρχουν άριστες σχέσεις και με την παρουσία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στα Κάστρα της Ν. Περάμου)  του εξαιρετικού καλλιτέχνη και το όλο θέμα θα κριθεί την Τετάρτη όπου θα συνεδριάσει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Παγγαίου.  Είναι όμως σχεδόν βέβαιο ο ερχομός του Νίκου Πορτοκάλογλου στην Ελευθερούπολη.

Αν τελικά παραβρεθεί ο Νίκος Πορτοκάλογλου στη Λευκή Νύχτα της Ελευθερούπολης θα είναι ίσως  η πρώτη του συναυλία μετά το θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Οι δυο τους είχαν μαζί πραγματοποιήσει την τελευταία συναυλία πριν το θάνατο του Λαυρέντη στην πόλη του Βόλου.

Η παρουσία του θα έχει και συναισθηματικό χαρακτήρα.

Ο  Νίκος Πορτοκάλογλου «αποχαιρέτησε» τον φίλο του Λαυρέντη με μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Ο τραγουδιστής ανέβασε μία φωτογραφία από την τελευταία συναυλία που έδωσαν πριν τρεις μέρες μαζί στον Βόλο, με στίχους από το τραγούδι «Ψέματα».

«Ψέματα, ψέματα, πες μου πως είναι ψέμα,

ένα αστείο χαζό, ένα όνειρο

Ψέματα, ψέματα, πες μου πως είναι ψέμα,

ένα αστείο χαζό, εγώ χωρίς εσένα…»

 

 

Διαβάστε επίσης