Με ψηλά το κεφάλι αποκλείστηκε ο Αετός  Οφρυνίου με 0-1 από τον Απόλλωνα Λάρισας(φωτογραφίες)

 Με ψηλά το κεφάλι αποκλείστηκε ο Αετός  Οφρυνίου με 0-1 από τον Απόλλωνα Λάρισας(φωτογραφίες)

Με ψηλά το κεφάλι αποκλείστηκε ο Αετός αφού ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός απέναντι σε μια ομάδα που παίζει στη σουπερ Λιγκ 2.   Κοίταξε τον Απόλλωνα στα μάτια αλλά δεν τα κατάφερε σ` ένα παιχνίδι στο  «Ανθή Καραγιάννη» όπου μέτρησαν οι λεπτομέρειες.

Με δυο αμυντικούς μέσους(Καραγιαννίδη, Ουζούνογλου)  ξεκίνησε ο Παύλος Προβατίδης ενώ στην επιθετική γραμμή χρησιμοποίησε από την αρχή τον Φουστέρη στη θέση του σέντερ φορ   και πλάγιους  τους Δουμάνη, Αποστολίδη με ελεύθερο στον κάθετο άξονα  τον Ελέζι.  Στην άμυνα δεν άλλαξε κάτι σε σχέση με την ενδεκάδα του Κιλκίς.  Ο Αετός στο πρώτο ημίχρονο  έχασε δυο πολύ  καλές ευκαιρίες και ο Απόλλων κόντρα στη ροή  προηγήθηκε στο σκορ.  Ο Μπελά βλέποντας τα λάθη στην άμυνα της ομάδας του έκανε γρήγορη αλλαγή στη θέση του στόπερ( Ντομάι μπήκε, Κουάλας βγήκε).

Στην επανάληψη είχε την κατοχή της μπάλας ο Απόλλωνας και τις ευκαιρίες , ο Αετός αδικήθηκε σε μια φάση στο 52` ενώ απειλούσε στο κενό χώρο με την ταχύτητα των μεσοεπιθετικών παικτών του.

Με παίκτη παραπάνω από το 72` ο Αετός και με τον Προβατίδη να βάζει έναν παραπάνω επιθετικό(Πανάγου) στο τελευταίο διάστημα του αγώνα.

Ο Κάπατζης με τον Κωνσταντινίδη και τον Κυφωνίδη ήταν οι καλύτεροι του Αετού ενώ ο Γκουστάβο με τον Νύκταρη(πρώην του Νέστου) άρεσαν από τον Απόλλωνα Λάρισας.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 28` από λάθος αμυντικού ο Φουστέρης μόνος του κάνει το σουτ αλλά μπλοκάρει ο Γκέκας.

Στο 30` φεύγει μόνος του ο Ουζούνογλου αλλά πλασάρει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 32` το 0-1 με τον  Γκουστάβο Σάντος  μετά από πλασέ του Μπαστακού και  απόκρουση του Κυφωνίδη.  Η πάσα από τον Νύκταρη.

Στο 51` πλασέ του Σκούπρα από πολύ κοντά και απόκρουση του Κυφωνίδη

Στο 52` φεύγει μόνος του ο Αποστολίδης ανατρέπεται από αμυντικό   αλλά ο διαιτητής Τζουμαλάκης δε σφυρίζει την παράβαση(ελέγχεται αν είναι μέσα η έξω από την περιοχή).

Στο 55` σουτ του Γκουστάβο στο οριζόντιο δοκάρι και αφού αναπηδάει στη γραμμή βρίσκει πάλι το δοκάρι.

Στο 59` από πάσα του Κάπατζη, αστοχεί ο Δουμάνης με πλασέ.

Στο 72` αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα(κόκκινη) ο Ναζίμ.

Στο 85` βγαίνει μόνος του ο Κωνσταντινίδης υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ αλλά γυρίζει τη φάση πίσω ο διαιτητής και δίνει φάουλ υπέρ του Αετού.  Η φάση συζητιέται.

Στο 90` ωραίο γυριστό σουτ του  Νύκταρη, σώζει σε κόρνερ ο Κυφωνίδης.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Αετός Οφρυνίου: Κυφωνίδης, Θεοδοσιάδης 85` Πανάγου, Κάπατζης, Κωνσταντινίδης, Παυλίδης, Καραγιαννίδης, Ελέζι, Ουζούνογλου 53` Γιάννα, Φουστέρης 57` Σαββατιανός , Δουμάνης, Αποστολίδης.

Απόλλων Λάρισας: 1 Γκέκας, 7 Τασιούλης, 55 Χατζής, 22 Σκούπρα, 5 Σουλιώτης, 23 Γκουστάβο Σάντος , 27 Μπαστακός 80` Σιφναίος , 11 Καμπέρης, 8 Νύκταρης, 99 Ναζίμ, 4 Κουάλας 32` Ντιμάι.

Διαβάστε επίσης