• 29 Μαρτίου 2024,

Με τα γκολ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”

 Με τα γκολ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”

Το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα σήμερα (25/01) είναι ιδιαίτερο, καθώς περιλαμβάνει εμβόλιμες αγωνιστικές σε εμπορικά πρωταθλήματα και παιχνίδια κυπέλλου ανά την Ευρώπη. Μπορείτε να δείτε ζωντανα αποτελεσματα για τα ματς της ημέρας με επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας. Από το κύπελλο Ελλάδας και την αναμέτρηση Άρης – Ολυμπιακός έρχεται η δυνατή πρόταση της ημέρας του Betarades.gr, πάμε να δούμε τι προκύπτει!

Έβγαλε αντίδραση ο Άρης και με πρωταγωνιστή τον Γκαρθία, που έκανε χατ τρικ, κέρδισε με 3-0 τον Βόλο. Είχαν προηγηθεί δυο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες από τον Ολυμπιακό, για τη Σούπερ Λιγκ και το κύπελλο Ελλάδας, με το ίδιο, μάλιστα, σκορ (1-0). Είναι πολύ δυνατή στην έδρα της η ομάδα του Πάρντιου, με απολογισμό εφτά νίκες, δυο ισοπαλίες και μόλις μια ήττα (0-2 από την ΑΕΚ). Αυτό ήταν και το μοναδικό από τα τελευταία οχτώ παιχνίδια στο “Κλεάνθης Βικελίδης” που δεν σκόραρε.

Από γκέλα (1-1) απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι προέρχεται ο Ολυμπιακός. Δεν κατάφερε να εξαργυρώσει τη θετική ψυχολογία μετά τις δύο σερί νίκες (1-0) επί του Άρη. Από τους κιτρινόμαυρους, πάντως, έχει υποστεί την μοναδική εκτός έδρας ήττα (2-1) στο πρωτάθλημα. Διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στη Σούπερ Λιγκ, έχοντας σημειώσει 33 γκολ σε 19 ματς. Ο Άρης θα παίξει φουλ επίθεση, για να ανατρέψει το σκορ (1-0) του πρώτου αγώνα στον σημερινό προημιτελικό Κυπέλλου στο κατάμεστο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Επιπλέον, ο Ολυμπιακός είναι πολύ ποιοτικός μεσοεπιθετικά και μπορεί να σκοράρει. Θα επιλέξουμε Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Βρείτε κάθε μέρα προγνωστικα στοιχημα για ταμείο στο Betarades.gr!

Διαβάστε επίσης