Με το δεξί η Καβάλα 86 με το 2-1 μέσα στην ΑΟ Θράκης

 Με το δεξί η Καβάλα 86 με το 2-1 μέσα στην ΑΟ Θράκης

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη, στον εναρκτήριο αγώνα, για το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας, πέτυχε η ομάδα Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ ’86, σε έναν υπέροχο αγωνιστικό χώρο, στο Δημ. γήπεδο της Αλεξανδρούπολης επί της ομάδας Α.Ο. ΘΡΑΚΗΣ με τέρματα 2-1. Η νίκη αυτή αποκτά μεγαλύτερη σημασία, γιατί κατακτήθηκε επί ενός αξιομάχου αντιπάλου, αλλά το κυριότερο ήταν ότι η ομάδα μας, παρατάχθηκε με σημαντικές ελλείψεις στην αρχική της ενδεκάδα και οι αντικαταστάτριες νεαρές αθλήτριες ικανοποίησαν αρκετά στην πρώτη τους συμμετοχή σε κανονικό αγώνα πρωταθλήματος. Η ΚΑΒΑΛΑ 86, στο περισσότερο διάστημα του αγώνα είχε μια ελαφρά υπεροχή και δικαιωματικά θεωρούμε ότι κατέκτησε την νίκη. Η ομάδα μας προηγήθηκε στο σκορ στο 16′, μετά από εκτέλεση φάουλ της Τριανταφυλλίδου, η Ορφανίδου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, η τοπική ομάδα αντέδρασε, σχεδόν αμέσως στο 18′ ισοφαρίζοντας με κοντινό πλασσέ της Αχειλαρούδη. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 71′ με νέα κεφαλιά της Ορφανίδου, μετά από κόρνερ της Τριανταφυλλίδου. Κίτρινες κάρτες δέχθηκαν στο 15′ η Ματοσιάν για αντιαθλητική συμπεριφορά, στο 43′ η Ορφανίδου για μη τήρηση της απόστασης των 9,15μ σε φάουλ, στο 60′ η Τζιντζόγλου Χρυσούλα & στο 84′ η Τριανταφυλλίδου για επικίνδυνο παιχνίδι. Πολύ η διαιτησία των κκ. Ευγενίδου Χρυσούλας, Καρακασίδη Κωνσταντίνου & Τσιλφίδου Μαρίας από την Ε.Π.Σ. Θράκης.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. ΘΡΑΚΗΣ: Φώτη Αν. (56′ Ζήτση Δ.), Γεωργιάδη Ελ., Μανδάνη Μ., Χόνδρου Μ., Ματοσιάν Λ., Καργιώτη Π., Κακουλίδου Αν. (72′ Σεβδαλή Δ.), Ντεφίδου Β., Γκίρτζαλη Αφρ., Παντελίδου Δ. (82′ Σταυράκη Χρ.), Αχειλαρούδη Μ

Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ ’86: Αποστολίδου Π., Κουπετσίδου Σ., Διονυσάτου Ανθ., Μαυροπούλου Σ., Ορφανίδου Β., Τουρετζόγλου Π. (69′ Καρατσιράκη Αθ.), Δέλκου Δ., Τριανταφυλλίδου Χ., Μαριώτη Π., Τζιντζόγλου Χρ., Σουκρή-Ογλου Σ. (68′ Τραμουντάνη Στ.)

Πάγκος:  Ποιμενίδου Αργ., Βασιλειάδου Ολ., Ιωσηφίδου Σ., Τσιλιγκίρογλου Κ.-Α., Στεφανίδου Ε.

Διαβάστε επίσης