Μεγάλη νίκη του Νέστου, τρίποντα με σημασία για Αετό και Κεραυνό Πέρνης

 Μεγάλη νίκη του Νέστου, τρίποντα με σημασία για Αετό και Κεραυνό Πέρνης

Πρώτος και αήττητος ο Νέστος με το 2-1 επί του Πανσερραϊκού

Μεγάλη νίκη για την ομάδα της Χρυσούπολης μέσα στην έδρα του Πανσερραϊκού με 2-1. Ο Νέστος κράτησε την κορυφή ενώ είναι και αήττητος. Στο 20` από κόρνερ πετάχτηκε αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι ο Φ. Τσαμπέγια και με κεφαλιά το 0-1.  Στο 44` με πέναλτι ευστόχησε ο Βλαχόπουλος για το 1-1. Στο 86` ο Παρουτσής(χρυσή αλλαγή) πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Νέστου και χάρισε μεγάλη νίκη με 2-1 στην ομάδα του Κετσιεμενίδη. Ευκαιρίες για το Νέστο με Γ. Τσαμπέγια διπλή στο 39` και για τους γηπεδούχους με Ζιώγα και Ομπόσου στο 54`, στο 68` μεγάλη  με τον Παπαβασιλείου.

  ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Σ. Αναστασιάδης): Στεφανίδης, Μπάρδας, Αποστολόπουλος, Αναστασόπουλος, Κούτλας, Κονταξής(67′ Πούφλης), Πέτρου, Ζιώγας, Παπαβασιλείου, Βλαχόπουλος(61′ Παπαδόπουλος), Ομπόσου

 ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (): Χαραλαμπίδης, Μαϊδανός, Παπαδόπουλος(73’λ.τρ. Μελισσόπουλος Ν.), Αρέτας, Μκρτσιάν, Νύκταρης, Καθάριος, Τζαμπέγια Φ., Γκουτσίδης, Μελισσόπουλος Α., Τζαμπέγια Γ.(82′ Παρουτσής)

 

 Στο Β` μέρος ο Αετός με Παυλίδη πρωταγωνιστή 3-1 την Ασπίδα

Σε βαρύ αγωνιστικό χώρο ο Αετός ξεπέρασε το εμπόδια της Ασπίδας με 3-1. Όλα τα γκολ στο β` μέρος όπου οι γηπεδούχοι είχαν πρωταγωνιστή τον πρώην παίκτη του Πανδραμαϊκού Γιώργο Παυλίδη που τα πάει περίφημα στο σκοράρισμα.

Το φιλμ του αγώνα. 

25′ Διπλή απόκρουση σε σουτ των Παυλίδη και Δουμάνη από τον πορτιέρο της Ασπίδας Ξάνθης Δεμένικο.

Στο 57′ ο Αετός κάνει το 1-0 με τον Μουδούρογλου.Γ κολ για τον Αετός Ορφανού με τον Γιώργο Παυλίδη στο 65′. Στο 71′ και μετά από σέντρα μειώνει άμεσα η Ασπίδα με προβολή του Σάββογλου. Στο 82` ο Γιώργος  Παυλίδης το 3-1.

Αετός: Κυφωνίδης, Καζαντζίδης, Βουζουλίδης, Καραγιαννίδης, Παυλίδης Ν., Δαγκούλης, Μουδούρογλου, Ελέζι, Παυλίδης Γ. Δουμάνης, Κωνσταντίνου

Στον πάγκο: Σαββατιανός, Δουσδαμπάνης, Χρυσικός, Μήττας, Γιατσιάβας, Προβατίδης, Κωνσταντινίδης.

Ασπίδα: Δεμένικος, Σαμαράς, Ζώτος, Νικολούδης, Θεοφυλάκης, Μερακλής, Κυριαζίδης, Παπαδόπουλος, Χριστοφορίδης, Σαββόγλου, Ανδρέου.

Στον πάγκο είναι οι: Δογανίδης, Κάτσης, Νταμπανλής, Κασαμπαλής, Χατζηπαρασκευάς, Κούπας, Πεντεζίδης.

 

Σημαντική νίκη ο Κεραυνός Πέρνης με 1-0 επί του ΠΑΟ Κοσμίου

Ο Φάνης Τζιβανόπουλος αποδείχθηκε η χρυσή αλλαγή του Γιάννη Μαλαματά αφού στο 75` από σέντρα του Λάσπατζη με κεφαλιά χάρισε τους τρεις βαθμούς της νίκης στον Κεραυνό Πέρνης. Σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, πίεσαν και είχαν περισσότερες καλές φάσεις από τον αντίπαλο που ελάχιστα απείλησε τον Ρίζο. Ο Κεραυνός σταθερά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι συνθέσεις.

Κεραυνός Πέρνης: Ρίζος,  Καλτσάς, Μπουλγούρας, Τσάκωνας, Λεγάτος, Σουκρήογλου, Λάσπατζης, Γεωργιάδης, Κωστόπουλος, Χαριτίδης, Χατζηκυριάκου.

Αλλαγές: 60` Χαλπέτης στη θέση του Κωστόπουλος, 70` Τζιβανόπουλος στη θέση του Χαριτίδη, 77` Τσανακτσόγλου στη θέση του Γεωργιάδη και στο 87` λόγω τραυματισμού ο Κλοκίδης στη θέση του Τσανακτσόγλου.

Κόσμιο: Δεληγιάννης, Νάνος, Τριάντος, Δημοσθένους, Ζάγγουλος, Πλασταράς, Στοΐνοβιτς, Ταχτσόγλου, Μαυράκης, Χατζητουλούσης, Φιλιππίδης.

 

Διαβάστε επίσης