• 24 Απριλίου 2024,

Μεγάλη πρόκριση του Βύρωνα στα πέναλτι επί του Νέστου που απέκτησε τον Πολωνό Κρολ

 Μεγάλη πρόκριση του Βύρωνα στα πέναλτι επί του Νέστου που απέκτησε τον Πολωνό Κρολ

Μεγάλη πρόκριση του Βύρωνα στα πέναλτι επί του Νέστου που απέκτησε τον Πολωνό Κρολ

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης

Ο Θεόδωρος Σιαματάς από μοιραίος έγινε ωραίος και χάρισε με το τελευταίο εύστοχο χτύπημα πέναλτι την πρόκριση στο Βύρωνα. Πριν στις καθυστερήσεις του αγώνα και ενώ φαινόταν ότι η ομάδα του θα κέρδιζε με 1-0, έκανε πέναλτι στο Μαϊδανό και ευστόχησε ο Μιχάλης Μπαντάνης για το 1-1.

Ο πολύ καλός Βύρωνας προηγήθηκε με 1-0 από το 2` χάρη σε γκολ του Σάσσου.  Ο Νέστος στη κανονική διάρκεια αλλά και στην παράταση δεν έχασε κλασσικές ευκαιρίες και σίγουρα δεν ικανοποίησε με την απόδοση του.   Στην παράταση τη μεγάλη ευκαιρία την έχασε ο Βύρωνας όταν σε λόμπα του Τουμπαλά ο Λαδάκης έσωσε πάνω από τη γραμμή με το κεφάλι στο 112`.

Στη κανονική διάρκεια η ομάδα του Γιώργου Αγγελίδη παρουσιάστηκε πολύ καλύτερη σε σχέση με το ματς κόντρα στην ΑΕΚ, το περασμένο Σάββατο για το πρωτάθλημα.

Καλές στιγμές είχε ο Βύρων ακόμη με τον Παντελίδη στο 50` και τον Μαυρογιάννη στο 110`. Ο Νέστος απείλησε με τον Τσανακτσόγλου στο 33` και με φάουλ του ίδιου στο 65` που έβγαλε ο Μπάφας. Επίσης καλή στιγμή στο 67` με το Βέργοτς. . Γενικά όμως φάνηκε να έχει επιθετικό πρόβλημα.

Στη διαδικασία των πέναλτι, αρχικά αστόχησε ο Παπαδάτος. Το 0-1 ο Χούσινετς, το 1-1 ο κορυφαίος της αναμέτρησης Δαμιανός Δελής. Ο Λαδάκης αστόχησε και το 2-1 ο Παντελίδης. Το 2-2 ο Βέργοτς και το 3-2 ο θετικός Λευτέρης. Ο Μπάφας που είναι σε καλή φόρμα απέκρουσε το πέναλτι του Τσάκωνα και ο Σιαματάς έκανε το 4-2.

Άριστος ο διαιτητής Μάνταλος.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Βύρωνας: Μπάφας, Ποτηρένιας, Λευτέρης, Δελής, Σεφερίδης, Παπαδάτος, Σάσσος 71` Μαυρογιάννης, Φαρσάκογλου 60` Τουμπαλάς, Παντελίδης, Βλάχος 71` Σιαματάς, Καρύπογλου 77` Κεσαπίδης.

Νέστος: Αθανασίου, Παυλακάκης 115` Μαρκάκης, Φραγκούλης, Χούσινετς, Ναουμίδης, Τσανακτσόγλου 66` Λαδάκης, Μαϊδανός, Τσάκωνας, Μιχαηλίδης 105` Φαμπιόλ, Μπούτος 51` Μπαντάνης, Βέργοτς.

Νέστος: Συμφώνησε με τον Πολωνό Κρολ

Σε μια μεταγραφή έκπληξη προχώρησε ο Νέστος. Συμφώνησε με τον Πολωνό επιθετικό Καμίλ Κρολ.

Είναι γεννημένος στις 20-06-1987 στην πόλη Γιάνοφ Λουμπένσκι. Έχει ύψος 1.93 και ζυγίζει 78 κιλά

Στην Ελλάδα σε Δόξα Κρανούλας, σε Βύζαντα Μεγάρων, σε Πανελευσινιακό, σε Ζάκυνθο, σε Χαλκίδα και σε Φωστήρα.

 

Διαβάστε επίσης