• 9 Μαΐου 2024,

Μεγάλη συγκίνηση στην εκδήλωση για το Μιχάλη Γκάγκαλη (φωτογραφίες)

 Μεγάλη συγκίνηση στην εκδήλωση για το Μιχάλη Γκάγκαλη (φωτογραφίες)

Μέσα σε έντονη συγκινησιακή φόρτιση έγινε στο 1ο ΕΠΑΛ Καβάλας η ονοματοδοσία του κλειστού γυμναστηρίου σε «Μιχάλης Γκάγκαλης».

Ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ κ. Πασχάλης Παλαβούζης αρχικά διάβασε το πρακτικό της απόφασης για την ονοματοδοσία του κλειστού γυμναστήριου κάνοντας ειδική αναφορά στον άνθρωπο Μιχάλη Γκάγκαλη.

Στη συνέχεια αναφέρθηκαν με πολύ μεγάλη συγκίνηση στο έργο του Μιχάλη Γκάγκαλη, ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Απόστολος Βαγενάς, ο Δήμαρχος Καβάλας κ. Θεόδωρος Μουριάδης, ο συνάδελφος του και αγαπητός του φίλος κ. Τάκης Εμμανουηλίδης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Κλασσικού Αθλητισμού Καβάλας «Τάκης Χατζηγρηγορίου» κ. Παναγιώτης Χατζηεμμανουήλ, ο γυμναστής του ΕΠΑΛ κ. Καρακώστας  και ο γιος του Γιώργος.

Στη σύζυγο του εκλιπόντος απονεμήθηκε ένα βιβλίο που αναφερόταν στη μεγάλη δράση του, σαν εκπαιδευτικός και σαν άνθρωπος του αθλητισμού. Επίσης από το Σύλλογο Φίλων Κλασσικού Αθλητισμού Καβάλας απονεμήθηκε  ένα μετάλλιο στο Διευθυντή κ. Παλαβούζη. Το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκομένων για το Μιχάλη Γκάγκαλη ήταν ένα μικρό δείγμα της αγάπης που υπήρχε προς το πρόσωπο του.

Διαβάστε επίσης