Μεγάλο παιχνίδι στις Κρηνίδες και όλο το πρόγραμμα της ΕΠΣΚΑ` κατηγορία:  Ντέρμπι πρωτοπόρων στις Κρηνίδες

Το σπουδαίο παιχνίδια ανάμεσα στον Βύρωνα και στον Ορφέα στο γήπεδο των Κρηνίδων, επικεντρώνει το ενδιαφέρον στην Α` κατηγορία. Οι δυο ομάδες έχουν από 20 βαθμούς και μοιράζονται την κορυφή.  Αρκετοί παίκτες του Βύρωνα έχουν φορέσει τη φανέλα του Ορφέα τη σεζόν 2016-2017: Καρίπογλου, Παντελίδης, Σάσσος, Μπάφας, Μαυρογιάννης.  Επίσης από το ρόστερ του Ορφέα πέρασε τη σεζόν 2014-2015 για 6 μήνες ο Άγγελος Κυγάης.   Ο Αρης Πηγών που είναι ένα βαθμό πίσω από τις δυο αυτές ομάδες παίζει στην έδρα του κα είναι το φαβορί με τον Μ. Α Φιλίππων.  Η ΑΕΚ είναι το φαβορί για τους 3 βαθμούς στην έδρα του Ολυμπιακού Καβάλας ενώ ο Φρίξος θα έχει πολύ δύσκολο έργο στην έδρα του με αντίπαλο την Αναγέννηση Λιμεναρίων που δεν έχει στην έδρα της από τους δυο πρωτοπόρους Ορφέα και Βύρωνα ενώ έχει κερδίσει και τη Δόξα Θεολόγου .  Την Κυριακή ο Βρασίδας που μετά την τιμωρία έχει άμεση ανάγκη των βαθμών  ταξιδεύει στη Θάσο για να αντιμετωπίσει τον Θεαγένη που τελευταία δείχνει ένα καλό πρόσωπο.  Στο γήπεδο του Ποτού η Δόξα έχει τον πρώτο λόγο με τον Κεραυνό ενώ ενδιαφέρον παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο του Χαλκερού με τον τοπικό Ατρόμητο να υποδέχεται την Καρβάλη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής.

Σάββατο 15.00

Πηγές: Αρης Πηγών- Μ. Α Φιλίππων

Κωτσάλου: Ολυμπιακός Καβάλας- ΑΕΚ

Κρηνίδες: Βύρων Καβάλας- Ορφέας Ελευθερούπολης

Πλατανότοπος: Φρίξος Πλατανοτόπου- Αναγέννηση Λιμεναρίων

Κυριακή 15.00

Λιμένας: Θεαγένης- Βρασίδας Νέας Περάμου(14.00)

Ποτός: Δόξα Θεολόγου- Κεραυνός Κρηνίδων( 14.00)

Χαλκερό: Ατρόμητος Χαλκερού- Ναζιανζός Νέας Καρβάλης

Βαθμολογία: Ορφέας 20, Βύρωνας 20, Αρης Πηγών 19, Δόξα Θεολόγου 17, Αναγέννηση Λιμεναρίων 15, Ατρόμητος Χαλκερού 14, ΑΕΚ 11, Φρίξος Πλατανοτόπου 11, Βρασίδας Ν. Π 10, Νέα Καρβάλη 10, Μ. Α Φιλίππων 9, Θεαγένης 7, Κεραυνός Κρηνίδων 5, Ολυμπιακός Καβάλας 4.

Ο Βρασίδας έχει ένα μηδενισμό και – 3 βαθμούς.

Β` κατηγορία

1ος όμιλος

Σάββατο 15.00

Πανιώνιος Ξεριάς- Μαίανδρος Γέροντας

Κεραμωτή- Ατρόμητος Λεκάνης

Ποντιακός Ποντολιβάδου- Αίας Παναγίας

Απόλλων Χρυσοχωρίου- Μακεδονικός Αγιάσματος

Ποσειδώνας- Φάρος Μαριών (14.30)

Κυριακή 11.00

Ποταμιά- Μυρμιδόνες

Βαθμολογία:  Κεραμωτή 24, Απόλλων Χρυσοχωρίου 20,  Ποσειδώνας 19, Μακεδονικός Αγιάσματος 16, Μαίανδρος Γέροντας 14, Ποταμιά 11, Φάρος Μαριών 11, Πανιώνιος Ξεριάς 10, Μυρμιδόνες 10, Ατρόμητος Λεκάνης 6, Παναγία 5,  Ποντιακός Ποντολιβάδου 5.

3ος όμιλος

Σάββατο 15.00

Παγγαίο- Παγγαιϊκός Παλαιοχωρίου

Ατρόμητος Ακροβουνίου- Κεραυνός Ελευθερών

Κυριακή 15.00

ΑΕ Πιερέων- Μ. Α Ορφανίου

ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα- Αστέρας Φωλιάς

ΑΟ Ελαιοχωρίου- ΑΟ Κάρυανης

Ρεπό έχει το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

 

 

eXTReMe Tracker