• 17 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Μεγαλώνει τραπεζικό κατάστημα στο κέντρο της πόλης

 Μεγαλώνει τραπεζικό κατάστημα στο κέντρο της πόλης

Η κυριότερη αλλαγή που γίνεται αυτό το διάστημα στην αγορά της Καβάλας φαίνεται να είναι αυτή που αφορά τραπεζικό κατάστημα. Το οποίο μεγαλώνει (αν και βρισκόμαστε σε περίοδο που άλλα τραπεζικά καταστήματα κλείνουν). Επί της οδού Ερυθρού Σταυρού (απέναντι από το Διοικητήριο) υφίσταται ήδη το κατάστημα της τράπεζας «Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο- Eurobank». Η τράπεζα νοίκιασε το διπλανό (πρώην μουσικά όργανα) κι επεκτείνεται σε αυτό. Σύμφωνα με πληροφορίες με την ευκαιρία το συγκεκριμένο κατάστημα θα είναι μόνο Eurobank, θα απαλειφθεί δηλαδή ο τίτλος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Έτσι η συγκεκριμένη τράπεζα θα έχει και επισήμως δύο καταστήματα στο κέντρο της πόλης.

Στην οδό Ερυθρού Σταυρού ετοιμάζεται το νέο κατάστημα, για το οποίο γράψαμε στο πρόσφατο παρελθόν (Ερυθρού Σταυρού και Δαγκλή). Στην κοντινή της Ερυθρού Σταυρού, οδό Ηπείρου, ετοιμάζεται ένα ακόμη ισόγειο ιχθυοπωλείο που όπως λέγεται θα προσφέρει και ψήσιμο των ψαριών. Στο ίδιο στενό μετακόμισε κατάστημα μαγειρεμένου φαγητού. Πήγε απέναντι από το κατάστημα που νοίκιαζε. Επωφελείται περισσότερων τετραγωνικών μέτρων.

Ένα ακόμη φαρμακείο λειτουργεί στην οδό Ομονοίας. Είναι το δεύτερο νέο φαρμακείο στο δρόμο, σε χρονικό διάστημα μικρότερο του ενός μήνα. Ομονοίας και Δαγκλή ολοκληρώθηκε η ριζική ανακαίνιση σε άλλο φαρμακείο. Τα σχόλια είναι θετικά.

Διαβάστε επίσης