Μερομήνια 2019 : Τι καιρό προβλέπουν για φέτος το ΠΑΣΧΑ

 Μερομήνια 2019 : Τι καιρό προβλέπουν  για φέτος το ΠΑΣΧΑ

Όπως καταλαβαίνετε είμαστε σε μία περίοδο που περισσότερο μας απασχολεί ο καιρός τις ημέρες του ΠΑΣΧΑ παρά η μαύρη τρύπα του σύμπαντος.

Όλοι ψάχνουν να βρούνε τι λένε, έστω οι πρώτες προβλέψεις, για τις ημέρες εκείνες.

Οι μετεωρολόγοι είναι επιφυλακτικοί αλλά σύμφωνα με αυτά που μας λένε ο καιρός μάλλον θα είναι καλός αφού από τις 17 του μήνακαι μετά  η αστάθεια η καιρική περιορίζεται αρκετά.

Γενικότερα και οι μετεωρολόγοι και τα μερομήνια που ορισμένοι εμπιστεύονται περισσότερο και από τους επιστήμονες μας λένε οτι σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις ο καιρός τις ημέρες του ΠΑΣΧΑ θα είναι καλός με καλές μάλιστα θερμοκρασίες.

Εσείς βέβαια μην δένετε τίποτα από όλα αυτά κόμπο γιατί είναι πολύ νωρίς να μιλάμε απο τώρα για τι καιρό θα κάνει σε 15 ημέρες και βάλε.

Μακάρι το δεύτερο 15νθήμερο του Απρίλη να είναι καλύτερο απο το πρώτο που στην κυριολεξία μας σάπισε στην βροχή και μας μπούκωσε με την μούντα.
Βέβαια οι βροχές που πέσανε ήταν πολύ ήπιες , χωρίς ένταση και ήταν οι βροχές που θέλουν οι αγρότες.

Είμαστε αισιόδοξοι οτι ο καιρός απο την Μεγάλη Παρασκευή μέχρι και την δεύτερη μέρα του ΠΑΣΧΑ θα είναι καλός και θα μπορέσουμε να κάνουμε όλα αυτά που έχουμε στο μυαλό μας.

Περισσότερο ο καιρός βέβαια την περίοδο αυτή ενδιαφέρει τους νότιους που έχουν συνηθίσει την μέρα του ΠΑΣΧΑ να βάζουν σούβλα.

Εμείς εδώ πάνω θα την βγάλουμε παραδοσιακά με τον φούρνο που θα μπει μέσα οτι χωράει.

Ζίγκα στο τσιτσί και από καμμιά πατάτα έτσι για γούστο.

Πάντως να είστε σίγουροι οτι θα γίνει το νταλαβέρι ότι καιρό και να μας κάνει.

Και στην τελική από την στιγμή που δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τον καιρό δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε.

Αυτό που είναι να γίνει θα γίνει.

Το θέμα είναι εμείς οτι και να γίνει καιρικά να βρούμε την άκρη και να περάσουμε καλά.

 

Είναι τρία μέχρι στιγμής και πάνε να γίνουν τέσσερα τα πούλμαν που θα μεταφέρουν τον φίλαθλό κόσμο του ΑΟΚ αλλά και τα μέλη της Διοικούσας την Κυριακή στην Ξάθνη για το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδας μας είναι πρώτη με ένα βαθμό διαφορά απο τον δεύτερο Νέστο και έτσι θέλει να τελειώσει το πρωτάθλημα.

Η τελευταία στάση του ταξιδιού αυτού που ξεκίνησε πριν απο μερικούς μήνες με τόσα όνειρα και ελπίδες θα γίνει στην Ξάθνη και στην έδρα της Ασπίδας που έχει υποβιβαστεί ήδη στο τοπικό αφού ήταν από τις πιο αδύνατες αγωνιστικά ομάδες της κατηγορίας.

Στο πάρτι που θα ξεκινήσει απο την Ξάθνη και θα τελειώσει έξω απο το “Ανθή Καραγιάννη” θα είμαστε όλοι παρόντες.

Η ομάδας μας μετά απο 5 δύσκολα χρόνια αφήνει την μίζερη Γ’ Εθνική και πάει παραπάνω αλλά το κυριότερο δηλώνει ότι είναι έτοιμη να υποδεχτεί άλλες εποχές.

 

Η μία μετά την άλλη ανεβαίνουν οι φώτο απο την κοσμική ΜΥΚΟΝΟ όπου έχει αρχίσει ήδη να ζει στους δικούς της καλοκαιρινούς και αρκετά ξέφρενους ρυθμούς.

Παρά το γεγονός οτι είμαστε στο πρώτο 15νθήμερο του Απρίλη τα περισσότερα μαγαζιά λειτουργούν κανονικά όπως και τα μεγαλύτερα beach bar.

Tο νησί για τις ημέρες του ΠΑΣΧΑ θα είναι πανέτοιμο και θα αποτελέσει έναν απο τους δημοφιλέστερους και πάλιο προορισμούς.

 

Στα καπάκια μετά το ΠΑΣΧΑ έχουμε την αργία της εργατικής πρωτομαγιάς ενώ Δευτέρα 17 Ιουνίου είναι η Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος.

Σας τα γράφουμε αυτά για να κάνετε απο τώρα τα κουμάντα σας αφού είναι γνωστό οτι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι το καλύτερο του καλοκαιριού.

Για πολλούς το καλοκαίρι ξεκινάει απο το τριήμερο αυτό.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νου σας γιατί οι καιροί παραμένουν δύσκολοι, ύποπτοι και ύπουλοι.

Με καθαρο μυαλό και ψυχραιμία θα πάμε παρακάτω και θα προσπαθήσουμε και πάλι να βρούμε τον τρόπο έτσι ώστε να αποφύγουμε ζόρικες και αμήχανες καταστάσεις.

Είναι θέμα διαχείρισης και για τον λόγο αυτό πολλοί απο εμάς σε αυτό τον τομέα χρειαζόμαστε την ανάλογη  εκπαίδευση.

Καλή σας ημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης